ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Υπάρχει ψυχή στον πλανήτη ΑΡΗ ;

” Ντροπή, ντροπή εμείς αν θα παίζαμε θα είχαμε ψυχή ” ένα από τα πολλά συνθήματα αγανάκτησης που ακούστηκαν χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης από τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΡΗ.

Είναι αλήθεια πως δεν μπορώ να εξηγήσω ακόμη, τόσες ώρες μετά τον αγώνα με την Λαμία, την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Προσωπικά θεωρώ την εμφάνιση απαράδεκτη, ασχέτως με την νίκη με 1-0 εναντία στην Λαμία. Δεν είναι ότι ο αντίπαλος δεν ήταν αξιόμαχος η έχω αυταπάτες για τις δυνατότητες της φετινής ομάδας που έχουμε παρουσιάσει, σίγουρα υπάρχει το ελαφρυντικό των απουσιών και των λίγων προπονήσεων, αλλά δεν μπορώ να ανεχτώ ούτε εγώ -πόσο μάλλον ο κόσμος του ΑΡΗ- τέτοιες κακές εμφανίσεις από τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Έλλειψη φαντασίας, ασύνδετη ομάδα από το κέντρο και μπροστά, βιαστικές κινήσεις χωρίς αποτέλεσμα, ήταν η εικόνα στο 1ο αλλά και στο 2ο ημίχρονο για τους παίχτες του ΑΡΗ που λυτρώθηκαν στο τέλος από την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Ματίγια. Βέβαια για εμένα δεν είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι οι ποδοσφαιριστές και θα εξηγηθώ παρακάτω.

Όχι δεν μπορείς να ζητήσεις από τον Ιντζόγλου και τον Παυλίδη αλλά και τον Βαλεριάνο να παίξουν στο 100% των δυνατοτήτων τους όσο φιλότιμοι και να είναι. Αν ήταν αν απολυθεί ο καθένας από εμάς, από την δουλειά του την επομένη, για πιο λόγο να βάλει τα πόδια του στην φωτιά με κίνδυνο να μην μπορεί να δουλέψει στον επόμενο εργασιακό του χώρο;

Βέβαια το παράδοξο σε όλο αυτό είναι ότι τα περισσότερα παιδιά που είναι προς αποχώρηση έπαιξαν τουλάχιστον τίμια και ίσως έπρεπε να μας βάλει σε σκέψεις αυτό.
Νιώθουν μάλλον από τον πλανήτη ΑΡΗ και αυτό οφείλεται ότι είναι η δεύτερη τους χρόνια στην ομάδα.

Μεγάλες ευθύνες λοιπόν τις διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου που την δέκατη πέμπτη μέρα του Ιανουαρίου, στην εντεκάδα της ομάδας υπάρχουν παίχτες που έχουν ενημερωθεί ότι θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα. 

Μικρούς μας έλεγαν τα μεγαλύτερα ” τσογλάνια ” της παρέας πως όταν θα είναι να αφήσετε την κοπέλα σας, πρώτα να βρείτε άλλη για να μην μείνετε με κενό.. Κάτι που δεν ίσχυσε με ένα λογικό άλμα και στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ.

Στην συνέχεια, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ υπάρχει έλλειψη σέντερ φορ λόγω τραυματισμών, δεν μπήκε καν στην αποστολή ο Σταματής που σύμφωνα με το ρεπορτάζ παραμένει στην ομάδα και υπολογίζεται.

Δεν μπορώ να πιστέψω πως η ομάδα που έδωσε τόσες ελπίδες στην αρχή της χρόνιας έχει καταντήσει να μην μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο, που τουλάχιστον στους πρώτους αγώνες.. χορτάσαμε από όμορφη μπάλα.

Σίγουρα δεν είναι δική μου δουλεία να λύσω τα προβλήματα, ούτε κάποιου άλλου, εκτός του τεχνικού επιτελείου και των παιχτών.
Πρέπει όμως να επισημάνουμε τα κακώς κείμενα και να διορθώνονται γιατί αυτό που είδαμε χθες με μια δόση υπερβολής, δεν ήταν ΑΡΗΣ.

Οι -κατ’εμε- υπεύθυνοι για την εικόνα της ομάδας και την αποτυχία η την επιτυχία της ομάδας  είναι ο coach Παντελίδης και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Διαμαντόπουλος. Αυτοί έχουν την αποκλειστική ευθύνη να βουλώσουν τρύπες στα κενά η να απομακρύνουν τους ακατάλληλους και να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες των ποδοσφαιριστών.

Παρόλο την κακή εμφάνιση όμως θέλω να πιστεύω ότι έχουν εντοπίσει τα προβλήματα της ομάδος, δείγμα από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.
Από εκεί και πέρα είναι δουλειά του προέδρου Θόδωρου Καρυπίδη, να αναλάβει και να υλοποίηση τις επιθυμίες τους σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button