Ποδόσφαιρο

«Τώρα που δεν είμαι στην Μπαρτσελόνα, μπορώ να πω ότι λατρεύω τον Κριστιάνο»

Tι είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το πόσο τον εκτιμάει ως ποδοσφαιριστή μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, τονίζοντας πως όταν ήταν στους «μπλαουγκράνα» δεν μπορούσε να εκφράσει τη… λατρεία του για τον άλλοτε σταρ της μισητής Ρεάλ Μαδρίτης.
Επιπλέον, ο Βραζιλιάνος, πλέον παίκτης της μεξικάνικης Πούμας, δεν δίστασε να πάρει το μέρος του Πορτογάλου, όταν αναφέρθηκε η σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι.

«Λατρεύω τον Κριστιάνο. Τώρα που δεν είμαι στην Μπαρτσελόνα μπορώ να το πω. Ο Κριστιάνο αποτελεί παράδειγμα για όλους εμάς που δεν έχουμε τόση πολύ ποιότητα, πως με σκληρή δουλειά μπορείς να βρεθείς στους κορυφαίους. Τον σέβομαι πάρα πολύ, ακόμα και όταν έπαιζα εναντίον του. Πώς μπορώ να μην σέβομαι κάποιον που έχει πετύχει τα πάντα βασισμένος στη δουλειά του;», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σύγκριση Ρονάλντο και Μέσι, λέγοντας:

«Αν έπρεπε να μπω σε σύγκριση, εγώ σαν παίκτης, είμαι πιο κοντά στον Κριστιάνο. Δουλεύοντας όπως αυτός, έφτασα εκεί που έχω φτάσει. Δεν ήμουν το μεγαλύτερο ταλέντο. Ο Κριστιάνο έχει τεράστιο ταλέντο, αλλά η δουλειά που έχει κάνει τον έχει κάνει να συγκρίνεται με τον Μέσι και με κανέναν άλλον».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button