Ποδόσφαιρο

Τότεναμ: Ο Κέιν είναι ανοιχτός στην παραμονή του στα «σπιρούνια»

Ο Χάρι Κέιν επιθυμεί να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Τότεναμ και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από την Μάντσεστερ Σίτι. Τελικά παρέμεινε στην Τότεναμ και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ της ομάδας του με 17 γκολ, πίσω από τον Χέουνγκ Μιν Σον.

Μπορεί φέτος να μην κατέκτησε κάποιο τρόπαιο, ωστόσο ο 28χρονος Άγγλος επιθετικός πιστεύει ότι ο σύλλογος του μπορεί υπό την καθοδήγηση του Αντόνιο Κόντε να πανηγύρισε κάποιον τίτλο τη νέα σεζόν. Γι’ αυτό και σύμφωνα με την «London Evening Standard», ο Χάρικ Κέιν εξετάζει το ενδεχόμενο να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Τότεναμ, με την οποία δεσμεύεται έως το 2024.

Ο υψηλόσωμος στράικερ είναι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας του, η οποία θα πάρει μέρος στο επόμενο Champions League αφού τερμάτισε τέταρτη στην Premier League. Βέβαια, ο Χάρι Κέιν δεν έχει κερδίσει ακόμη κάποιον τρόπαιο με τα «σπιρούνια» με τα οποία έχει καταγράψει 385 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό 248 τέρματα και 59 ασίστ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button