Μπάσκετ

Τόσο κρίμα! Όλα λάθος στην παράταση, μπορούσε την ανατροπή στην Νίκαια

Την ευκαιρία να κάνει μία μεγάλη ανατροπή έχασε ο Άρης απέναντι στον Ιωνικό.

Μετά το αρχικό 2-5 με Κάουαν και Χάνλαν ο Άρης σαν να… βγήκε από το γήπεδο, με το παιχνίδι να φτάνει στο 20-9 με πρωταγωνιστή τον Κολοβέρο.

Σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Καστρίτη προσπάθησε να μαζέψει την διαφορά, καταφέρνοντας να μειώσει απλά στα 25-18, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου.

Με το ξεκίνημα του β’ δεκαλέπτου ο Άρης μείωσε στην μία κατοχή (25-22) χάρη στους Τζούστον και Λόκετ, αλλά εκεί ο Ιωνικός έτρεξε ένα 9-0 για να πάει η διαφορά στους 12 (34-22).

Η διαφορά συνέχισε να διευρύνεται και να φτάνει μέχρι το 48-33 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην συνέχεια ο Άρης προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση του, με τον Ιωνικό να αντέχει χάρη σε τρίποντα από Κολοβέρο και Χουγκάζ. Ουσιαστικά αυτό που κατάφεραν να κάνουν οι κιτρινόμαυροι είναι να μειώσουν σε 60-51 και να κλείσουν το τρίτο δεκάλεπτο στους 9 και το 63-54.

Ένα καλάθι και ένα τρίποντο του Κάουαν έκαναν το 63-59, με τον Ιωνικό να βρίσκει λύσεις με τον Γόντικα. Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να μην το βάζουν κάτω και έφεραν το παιχνίδι στο 67-67 χάρη σε τρίποντο του Πουλιανίτη.

Με δύο τρίποντα του ο Κάουαν έκανε το 70-73, με τον Ιωνικό να παίρνει προβάδισμα ξανά με νέο 4-0 (74-73). Ο Άρης βρήκε μεγάλο τρίποντο με τον Τζούστον, ο Ιωνικός απάντησε με δικό του τρίποντο και ο Λόκετ είχε 1/2 βολές για το 77-77. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της κανονικής διάρκειας, με το ματς να οδηγείται στην παράταση.

Eκεί ο Άρης τα έκανε όλα λάθος, ξεκίνησε δεχόμενος οκτώ πόντους και ηττήθηκε τελικά με σκορ 93-83.

Όλα αυτά την στιγμή που υπήρχε μία κάκιστη αντιμετώπιση από την διαιτησία, και ειδικά την Τσαρούχα που έδειξε για μία ακόμη φορά ότι δεν γίνεται να σφυρίζει παιχνίδια του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button