Ποδόσφαιρο

Τσουμάνης: “Υπερεκτιμήσαμε τις δυνάμεις μας πέρσι και η κατηγορία έκρυβε μεγαλύτερες παγίδες απ’ ότι περιμέναμε” .

Ο αριστερός μπακ του ΑΡΗ εντόπισε ότι το βασικό πρόβλημα της περσινής σεζόν ήταν ότι ο ΑΡΗΣ υπερεκτίμησε τους αντιπάλους του, ενώ φέτος θα είναι πιο έτοιμοι και σίγουροι για κάθε βήμα τους.

Για το αν βλέπει αλλαγές:

“Είμαστε αρκετά νέα άτομα στην ομάδα. Από την πρώτη μέρα υπήρχε χημεία μεταξύ μας γιατί γνωριζόμασταν με τα παιδιά. Έχουν έρθει και έχουν εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα. Πιστεύω στη συνέχεια να υπάρχει μεγαλύτερο δέσιμο αγωνιστικά και να εμφανίσουμε όσα δεν εμφανίσαμε και να πετύχουμε την άνοδο”

Τι πήγε λάθος πέρσι:

“Υπερεκτιμήσαμε τις δυνάμεις μας πέρσι και η κατηγορία έκρυβε μεγαλύτερες παγίδες απ’ ότι περιμέναμε. Φέτος θα είμαστε πιο σίγουροι και έτοιμοι για κάθε βήμα που θα κάνουμε”

Για τις μεταγραφές που έγιναν:

“Αυτοί που τους επέλεξαν είναι 100% σίγουροι. Εγώ προσωπικά νιώθω καλά με όλα τα παιδιά και τους περισσότερους τους γνωρίζω και όλα θα πάνε καλά.”

Για τον Δημήτρη Σπανό:

“Προσωπικά δεν τον γνώριζα. Αυτά που μας βγάζει στο γήπεδο, εγώ προσωπικά μένω έκπληκτος. Δεν τα περίμενα. Είναι ένας προπονητής που ξέρει την κατηγορία και θα μας μεταφέρει τα όσα δεν γνωρίζαμε για την κατηγορία με τον καλύτερο τρόπο.”

Για τον Παύλο Μυροφορίδη:

“Μόνο και μόνο ότι το ιστορικό του έχει μόνο επιτυχίες για αυτή τη κατηγορία, δίνει έναν άλλο αέρα για τους παίκτες και την ομάδα. Δίνει περισσότερη σιγουριά στις κινήσεις μας και σε ότι χρειαστούμε. Πιστεύω ότι θα εξελιχθεί καλά χωρίς να λέω μεγάλες κουβέντες.

Για την περσινή χρονιά:

“Σε μια αποτυχημένη χρονιά υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να κρατήσεις.  Εγώ προσωπικά θέλω να την ξεχάσω. Μέσα από αυτή τη χρονιά, έμαθα τι δυσκολίες υπάρχουν για έναν ποδοσφαιριστή. Δυσκολίες υπήρχαν και στην ομάδα. Θέλω να είμαι υγιής και η συνέχεια να είναι ανάλογη”

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button