Διεθνή

Τσιτσιπάς: «Στο μυαλό μου η 4η θέση στην παγκόσμια κατάταξη»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στην μάχη για την άνοδο στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης για το τι θα ήθελε να βελτιώσει, αλλά και για τον Ναδάλ.

«Οι προσδοκίες που έχω πλησιάζουν πολύ το αποτέλεσμα που είχα πριν από δύο χρόνια εδώ, φτάνοντας στον τελικό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτή την εβδομάδα όπως και για τις επόμενες. Νιώθω ότι φτάνω κοντά και ότι μπορώ να δημιουργώ ευκαιρίες. Πλησιάζω και στο Νο4 του κόσμου κάτι που έχω στο μυαλό μου. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτή την σκέψη γιατί πραγματικά δουλεύω σκληρά. Νιώθω ότι είναι η ευκαιρία μου να κάνω κάτι διαφορετικό», ανέφερε ο Έλληνας τενίστας και πρόσθεσε:

«Πιθανότατα, την επόμενη φορά που θα τον συναντήσω θα πρέπει να ασκήσω περισσότερη πίεση σε συγκεκριμένες στιγμές και όχι απλά να τον περιμένω να πάρει εκείνος την πρωτοβουλία. Μερικές φορές ένιωσα ότι ήμουν πολύ παθητικός. Θα μπορούσα να είχα ρισκάρει λίγο παραπάνω. Θα μπορούσα να κάνω κάποιες πιο απρόβλεπτες κινήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν κάπου διαφορετικά».

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου ο Τσιτσιπάς ανέφερε και στοιχεία που θα ήθελε να βελτιώσει στο παιχνίδι του. «Φυσικά και υπάρχει χώρος για βελτίωση. Θα ήθελα να είμαι πιο σταθερός στο σερβίς μου και να αυξήσω το ποσοστό στο 1ο σερβίς. Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου να ανεβαίνει περισσότερο στο φιλέ και να έχω καλύτερο ποσοστό κερδισμένων πόντων. Σε αυτούς τους τομείς θέλω να βελτιωθώ και αυτές οι μικρές λεπτομέρειες θα με βοηθήσουν να γίνω πιο επιθετικός και πιο ολοκληρωμένος τενίστας», κατέληξε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button