Γενικά

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Καρένιο Μπούστα με φόντο την οκτάδα του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Κυριακής (6/6, 15.00) τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με φόντο την πρόκριση στους “8” του Roland Garros.

Πρεμιέρα 4ου γύρου σήμερα (06/06) στο Παρίσι και τα πρώτα μεγάλα ντέρμπι αχνοφαίνονται στον ορίζοντα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίνει τον τέταρτο αγώνα του στο Γαλλικό Όπεν, αντιμετωπίζοντας στο Philippe Chatrier (15:00, ΕΡΤ3) το Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Το Νο5 του ταμπλό και του κόσμου, μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον 29χρονο Ισπανό και θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά, εκεί όπου διασταυρώνεται με το ζευγάρι Μεντβέντεφ-Γκαρίν οι οποίοι αγωνίζονται λίγο αργότερα στο Suzanne Lenglen.

Ο Τσιτσιπάς προέρχεται από τις νίκες επί των Σαρντί (3-0), Μαρτίνεζ (3-0) και Ίσνερ (3-1), δείχνοντας να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, όπως και σε ολόκληρη τη φετινή χωμάτινη περίοδο. Στην αντίπερα όχθη ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα απέκλεισε στον πρώτο γύρο τον Γκόμπος (3-0), στο δεύτερο τον Κουακό (3-1) και στον τρίτο τον Τζόνσον (3-0).

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court την Κυριακή θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση Ζβέρεφ-Νισικόρι όπου ο νικητής θα γνωρίζει ήδη τον αντίπαλό του στην 8αδα από την απογευματινή αναμέτρηση Ντελμπόνις-Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Δύσκολες αποστολές περιμένουν τις Σερίνα Γουίλιαμς και Βικτόρια Αζαρένκα, με την Αμερικανίδα να αντιμετωπίζει στο Chatrier την 21-Έλενα Ριμπάκινα ενώ η Λευκορωσίδα θα ανοίξει το πρόγραμμα στο Center Court (12:00GR) με αντίπαλο την Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα.

Σήμερα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της σε Grand Slam τουρνουά η Μιχαέλα Λάκη που θα αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros Juniors, αντιμετωπίζοντας στις 18:00 την Αλίνα Σερμπίνινα.

Court Philippe Chatrier (έναρξη πρώτου αγώνα στις 13:00GR)

1) Βικτόρια Αζαρένκα [15] – Αναστασία Παβλιουτσένκοβα [31]

Όχι πριν τις 15:00

2) Στέφανος Τσιτσιπάς [5] – Πάμπλο Καρένιο Μπούστα [12]

Όχι πριν τις 18:45

3) Σερένα Γουίλιαμς [7] – Έλενα Ριμπάκινα [21]

Όχι πριν τις 22:00

4) Αλεξάντερ Ζβέρεβ [6] – Κέι Νισικόρι

Court Suzanne Lenglen (έναρξη πρώτου αγώνα 12:00)

1) Ταμάρα Ζιντάνσεκ – Σοράνα Σίρστα

2) Μαρκέτα Βοντρουσόβα [20] – Πάουλα Μπαντόσα

3) Κριστιάν Γκαρίν [22] – Ντανίλ Μεντβέντεβ [2]

4) Aλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα – Φεντερίκο Ντελμπόνις

Court 6

Μιχαέλα Λάκη – Αλίνα Σχερμπίνινα 18:30

Πηγή: Tennis24

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button