Ποδόσφαιρο

Τσιλιγγίρης: «Όλοι μας θέλουμε τη νίκη, είμαστε καλύτεροι, πιστεύω θα κερδίσουμε»

Διαβάστε τα όσα είπε ο Αποστόλης Τσιλιγγίρης για το παιχνίδι της Κυριακής στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε στα κανάλια Novasports:

Για τον Ατρόμητο: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως είμαστε καλά προετοιμασμένοι Πάμε μόνο για τη νίκη στην Αθήνα. Είμαστε βέβαιοι για τους 3 βαθμούς. Ο Ατρόμητος είναι μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα, όμως είμαστε καλύτεροι και πιστεύω θα νικήσουμε. Βλέπω κάθε μέρα στις προπονήσεις πως όλοι θέλουμε τη νίκη, η οποία μπορεί να μας ανεβάσει στη βαθμολογία».

Για το ματς με τη Λαμία: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί δυστυχώς. Δε βάλαμε γκολ και αυτό μετράει στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να αλλάξει αυτό τώρα. Όλοι θέλουν να παίξουν και να βάλουν γκολ για να πάμε καλά».

Για την ετοιμότητά του και ότι μπήκε απότομα στα… βαθιά: «Αυτό που πήρα από τα παιχνίδια αυτά ήταν πολύ σημαντικό. Ηρέμησα, δεν έχω άγχος πλέον και είμαι έτοιμος να δώσω ότι χρειάζεται για την ομάδα. Ήταν πολύ ξαφνικό ότι μπήκα να αγωνιστώ, θέλω να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε καλύτερα».

Για τον Παντελίδη και την αλλαγή προπονητή στον αντίπαλο: «Ο Ατρόμητος έχει καινούριο προπονητή. Και τα παιδιά αυτά θέλουν να δείξουν το κάτι παραπάνω για αυτόν τον λόγο. Σε εμάς έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα με τον κ. Ένινγκ. Ο κ.Παντελίδης ξέρει αρκετούς παίκτες και θα είναι δύσκολο πιστεύω και για τις δύο πλευρές».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button