Ποδόσφαιρο

Τσέλσι: Φέρεται να έκανε επαφή με τον Νεϊμάρ!

Ο Τιάγκο Σίλβα τον «πάσαρε» και η διοίκηση της Τσέλσι φέρεται να έκανε επαφή με τον Νεϊμάρ, όπως αναφέρει δημοσίευμα που βασίζεται και στην επιθυμία της Παρί να παραχωρήσει τον παίκτη.

Το ESPN αναφέρει ότι στους «μπλε» έχει αρχίσει και γίνεται όλο και μεγαλύτερη και πιο έντονη η ιδέα της ενασχόλησης με την περίπτωση του «Νέι» αυτό το διάστημα.

Ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος με την συμπεριφορά της ομάδας και με την πρόθεση που έχει ν’ απαλλαγεί από εκείνον, με αποτέλεσμα να ψάχνεται κι αυτός για τις επιλογές που μπορεί να του προκύψουν μέσα στο καλοκαίρι.

Πριν από μερικές μέρες ο Τιάγκο Σίλβα μιλώντας σε ραδιόφωνο της Βραζιλίας μάλλον είχε… ρίξει άδεια για να πιάσει γεμάτα λέγοντας πως: «Θα ήταν ιδανικό για εκείνον να έρθει στην Τσέλσι» και τώρα έρχεται το ESPN να κάνει λόγο για επαφές των Λονδρέζων με την πλευρά του Βραζιλιάνου αστέρα της Παρί.

Ο Τοντ Μπόελι θέλει να ξεκινήσει η εποχή του στους «μπλε» με πολύ δυνατό μπάσιμο στις μεταγραφές και να κάνει προσθήκες που θα στείλουν προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως θέλει να κάνει την Τσέλσι πρωταθλήτρια.

Σημειώνεται πως είχε κυκλοφορήσει ότι η Παρί σε επικοινωνία που είχε με τον πατέρα και εκπρόσωπο του Νεϊμάρ πριν από μερικές μέρες, του είχε αναφέρει ότι είναι διατεθειμένη να καλύψει και το μέρος των μισθών του ποδοσφαιριστή που θα είχε διαφορά από την ενδεχόμενη νέα ομάδα του!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button