Ποδόσφαιρο

Το… scouting report του Δημήτρη Ιωάννου για Σωτηρίου και Αλ Τάμαρι

Τα όσα πρέπει να ξέρει ο κόσμος του Άρη για τους Πιέρο Σωτηρίου και Αλ Τάμαρι μοιράστηκε στον αέρα του Yellow Radio η παλιά δόξα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, Δημήτρης Ιωάννου.

Mέσα στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο «Αθλητικό X-Press» στην οποία μίλησε για όλα τα θέματα, αναφέρθηκε στον Πιέρο Σωτηρίου και τον Μούσα Αλ Ταμαρί, τους δύο μεταγραφικούς στόχους του Άρη.

Αρχικά για τον Σωτηρίου ανέφερε:

Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Πήγε στην Κοπεγχάγη, με τον κορωνοϊό μετακόμισε στην Αστάνα, εκεί είχε κάποια προβλήματα και δεν είχε συνεχόμενα παιχνίδια. Αν μου λέτε όμως για τον Πιέρο ότι θα έρθει στον Άρη είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί.

Ενώ για τον Αλ Τάμαρι είπε:

Δεν είναι φορ, είναι διαφορετική περίπτωση. Έχει απίστευτη εκρηκτικότητα, είναι απίστευτος. Στο ένας εναντίων ενός είναι απίστευτος, αλλά πρέπει να βρει χώρους. Είναι απίστευτος παίκτης.

Έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει τον Άρη. Επίσης είναι ένας παίκτης που ο Άρης μπορεί να επενδύσει πάνω του. Μπορεί να φέρει χρήματα στην ομάδα, και όλοι έχουν ανάγκη χρήματα.

Τέλος αναφερόμενος και στους δύο σχολίασε:

Και ο Τάμαρι και ο Πιέρος είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Το λέω αυτό από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, όχι από τα Κυπριακά. Όταν βλέπεις τον Τάμαρι να τα βάζει με την άμυνα του Άγιαξ γιατί να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Για τον Πιέρο δεν είναι τυχαίο ότι είχαν ενδιαφερθεί μεγάλα κλαμπ για να τον αποκτήσουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button