Γενικά

Το Reworks Agora στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Reworks Agora είναι το νεότερο project του Reworks Festival.

Πρόκειται για ένα πολυδύναμο και διαθεματικό φόρουμ με διεθνή απήχηση, το οποίο έχει στόχο να παρουσιάσει στο κοινό της Θεσσαλονίκης ομιλητές, πρωτοβουλίες, ειδικούς και εμπειρογνώμονες του ευρύτερου χώρου της μουσικής, της τεχνολογίας, της δημιουργικής οικονομίας και του πολιτισμού.

Εργαστήρια, συζητήσεις, παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν με στόχο να εμπνεύσουν ένα κοινό μελλοντικό όραμα για τη μουσική, την ψηφιακή κουλτούρα, την τεχνολογία και την πολιτιστική επιχειρηματικότητα, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εξέλιξη τους στην Ελλάδα.

Το φόρουμ θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία του πιανίστα και συνθέτη Volker Bertelmann, ή Hauschka όπως είναι ευρύτερα γνωστός. Έναν μουσικό που έφερε μια νέα διάσταση στην τεχνική του προετοιμασμένου πιάνου και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τις συνθέσεις του, με αποκορύφωμα την υποψηφιότητά του για το Όσκαρ μουσικής για την ταινία Lion το 2016.

Το Reworks Agora θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ανοίγοντας και φέτος το Reworks Festival σημερα στις 11.00πμ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button