Γενικά

Το Opel Corsa Ultimate διαθέτει τα πάντα

Την κορυφαία έκδοση του Corsa, ένα supermini που περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του χαρακτηριστικά που συναντώνται σε μεγαλύτερα και πιο ακριβά αυτοκίνητα, παρουσίασε η Opel.

Opel Corsa Ultimate

Το Corsa Ultimate είναι ήδη διαθέσιμο στη Γερμανία με τιμή 23.870 ευρώ. Η εταιρεία από το Rüsselsheim έχει εφοδιάσει το όχημα με κάθε λογής τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Opel Corsa Ultimate

Εφοδιάζεται με σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Multimedia Navi Pro με οθόνη 10 ιντσών, το οποίο είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto και ενσωματώνει φωνητικό έλεγχο για το ηχοσύστημα, το τηλέφωνο και την πλοήγηση.

Opel Corsa Ultimate

Το «LIVE Navigation1» καταγράφει κυκλοφοριακά συμβάντα σε πραγματικό χρόνο, ώστε ο οδηγός να αποφεύγει δρόμους με κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενώ μέσω του «OpelConnect» παρέχει δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με κέντρα οδικής βοήθειας και ενεργοποίησης κλήσεων έκτακτης ανάγκης.

Opel Corsa Ultimate

Επίσης φέρει ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα με επένδυση alcantara -του οδηγού διαθέτει και λειτουργία μασάζ- θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι, τα εξαιρετικά φώτα «adaptive IntelliLux LED matrix», ζάντες 17 ιντσών, διαφορετικής απόχρωσης οροφή και πλειάδα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button