ΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Το «Hermanos»… βγάζει τραπέζια την Δευτέρα και ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί! «Είμαστε όλοι στις επάλξεις!»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellow News» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Αστερίου, ιδιοκτήτης του «Hermanos».

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Αρχικά ανέφερε:

Καλή αρχή να έχουμε, μετά τις περίεργες συνθήκες που ζούμε όλοι εδώ και 13 μήνες. Ελπίζω να μην τα ξαναζήσουμε αυτά.

Για το άνοιγμα της εστίασης:

Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το άνοιγμα την Δευτέρα. Έχουμε κάνει κάποιες εργασίες συντήρησης και θα είμαστε όλοι μας στις επάλξεις, με όλα τα μέτρα ασφαλείας, αποστάσεις, απολυμαντικά και μάσκες, self test προσωπικού, ό,τι προβλέπει ο νόμος, για να υποδεχτούμε τον κόσμο!

Για το γραφειοκρατικό κώλυμα με τους ΚΑΔ (Κωδικός Αριθμός Δραστηριότητας):

Θεωρώ ότι θα πρυτανεύσει η λογική και θα λειτουργήσουμε όλοι στην εστίαση κανονικά. Εμείς είμαστε café-bar-αναψυκτήριο. Ποια η διαφορά κάποιου μαγαζιού που είναι café-bar, με κάποιο που είναι δηλωμένο σκέτο café;

Για το ότι η εστίαση είναι από τους πλέον πληττόμενους κλάδους την εποχή του κορωνοϊού:

Όλοι έχουν πληγεί. Ο άνθρωπος δεν είναι μόνο η εργασία του, τα χρήματά του και τα υλικά του αγαθά. Είναι η ψυχολογία του, η κοινωνική του ζωή, η οικογενειακή του ζωή κλπ. Ως κλάδος είναι αλήθεια, ότι είμαστε από τους πλέον πληττόμενους. Πολλοί λένε ότι η εστίαση έχει δεχθεί βοήθεια από την κυβέρνηση. Να θυμίσω ότι από πέρσι τον Μάρτιο που μας έκλεισαν, πληρώναμε τα πάγια που «έτρεχαν» κανονικά. Ρεύματα, τηλέφωνα παρέμειναν σε σύνδεση, δεν διακόπηκαν. Επίσης, πληρώναμε το 60% του ενοικίου μας. Ευτυχώς, κάποια στιγμή εφαρμόστηκαν ευεργετικά μέτρα για τον κλάδο και μακάρι να μπορέσουν να εφαρμοστούν σε κάθε κλάδο που έχει πληγεί.

Και συμπλήρωσε:

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε από την αρχή! Είμαστε καινούρια επιχείρηση, ανοίξαμε 24 Μαρτίου του 2019 και δεν προλάβαμε να χρονίσουμε, αφού μας έκλεισαν 13 Μαρτίου του 2020, λόγω του κορωνοϊού. Μακάρι να πάμε όλοι στον κλάδο μας καλά και ευχή μου είναι να μην κλείσει ούτε ένα κατάστημα. Όλοι είναι απαραίτητοι για να έχουν εργασία οι εργαζόμενοι.

Αν μην τι άλλο, αν κάτι χαρακτηρίζει την πόλη μας είναι ότι έχει πολλές μικρές «οάσεις» μέσα σε στενά, κάνοντάς την μοναδική όχι μόνο σε μας που κατοικούμε σε αυτήν, αλλά και στους επισκέπτες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button