Ποδόσφαιρο

Το «Όχι» του Σάσα στα λεφτά του ΠΑΟΚ και ο στόχος για τίτλους με τον Άρη

Μερικές πληροφορίες από το ενδιαφέρον που είχε εκφραστεί προς το πρόσωπο του μοιράστηκε ο Λούκας Σάσα, που πλέον έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Άρη.

Μιλώντας στο gazzeta.gr είπε:

Για την πρόταση από τον ΠΑΟΚ:

«Για πολλούς μήνες το κράτησα μυστικό, πλέον όμως δεν έχω λόγω να το κάνω. Πριν από μερικούς μήνες είχα την ευκαιρία να πάρω περισσότερα χρήματα καθώς ο ΠΑΟΚ κατέθεσε στον ατζέντη μου επίσημη πρόταση. Έβαλε νούμερα στο τραπέζι. Δεν ήθελα να πάω στον ΠΑΟΚ και το απέδειξα με την υπογραφή νέου συμβολαίου στον Άρη. Πιστεύω στο πλάνο της ομάδας, έχω δεθεί με τον Άρη, θέλω να κατακτήσω πράγματα με τον Άρη, γι’ αυτόν τον λόγο ήμουν πολύ ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή. Αντιθέτως, δεν είναι αλήθεια οι πληροφορίες που υπήρξαν για προτάσεις από ομάδες της Άπω Ανατολής. Μπορεί να εκφράστηκε φιλολογικό ενδιαφέρον αλλά ουσιαστική πρόταση δεν έγινε ποτέ», είπε, κλείνοντας και αυτό το κεφάλαιο.

Για την συνέχεια:

«Ο Άρης έχει ένα πλάνο και το ακολουθεί με την προσδοκία ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Η κατάκτηση ενός τίτλου παραμένει ο μεγάλος στόχος. Φέτος αποδείξαμε πολλά. Κάναμε βήματα μπροστά, συγκεντρώσαμε περισσότερους πόντους από κάθε άλλη χρονιά και κατακτήσαμε την 3η θέση. Νιώσαμε τον σεβασμό των άλλων ομάδων για μας. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε τη 2η θέση γιατί δείξαμε ότι την αξίζαμε βάσει της εικόνας που είχαμε στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button