Ποδόσφαιρο

Το χόρτο είναι ωραίο!!

Άρη ο ε ο το χόρτο είναι ωραίο…

Το γνωστό σύνθημα των φιλάθλων του Άρη σύντομα θα πάρει σάρκα και οστά, καθώς ολοκληρώνεται η εγκατάσταση του νέου υπερσύγχρονου χλοοτάπητα στο Κλεάνθης Βικελλίδης.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης του ποδοσφαιρικού Άρη τα τελευταία χρόνια που προβαίνει σε τόσο μεγάλες επενδύσεις στις υποδομές του συλλόγου. Αρχικά ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ προέβη στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα με το κόστος να ανέρχεται κοντά στις 500.000 ευρώ. Παράλληλα όμως προχωρά και σε ανακαίνιση του προπονητικού κέντρου της ομάδος με τη δημιουργία νέων γραφείων αλλά και γυμναστηρίου.  Τέλος εργασίες συντήρησης γίνονται και στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελλίδης όπως και στις σουίτες του γηπέδου.

Ωστόσο ο νέος χλοοτάπητας χρειάζεται και μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα προσφέρει όμορφο θέαμα. Την ομάδα αυτή χτίζει ήδη ο προπονητής του Άρη στα 3-5 πηγάδια. Ο Άρης διατηρώντας τον περσινό κορμό ενισχύθηκε με σημαντικές προσθήκες που αναμένεται να κάνουν την ποιοτική διαφορά. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ήδη προχώρησε και στη στελέχωση της ΠΑΕ με καταρτισμένα άτομα, όπως ο Ντίνος Διαμαντόπουλος αλλά και ο Γιώργος Κολτσίδας.

Για να συμπληρωθεί όμως ιδανικά το γήπεδο χρειάζονται και οι φίλαθλοι. Ο κόσμος του Άρη καλείται να αποδείξει την δυναμική του αγοράζοντας τα νέα εισιτήρια διαρκείας.

Η δυναμική πώληση των διαρκείας θα στείλει το μήνυμα πως ο Άρης επέστρεψε για να πρωτογανιστήσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button