ΔΙΕΘΝΗΜΠΑΣΚΕΤ

Το υπερσύγχρονο «Nanjig Park» θα φιλοξενήσει την Εθνική στους ομίλους (photos)

Ένα επιβλητικό και πρόσφατα κατασκευασμένο γήπεδο θα «υποδεχτεί» τις ομάδες του 6ου ομίλου, επομένως και της Ελλάδας, χωρητικότητας 18.000 θέσεων.

Το «Nanjig Youth Olympic Sports Park» βρίσκεται στην ανατολική Κίνα, στην πόλη Ναντσίνγκ με πληθυσμό τουλάχιστον 8 εκατ. κατοίκους.

Η συγκεκριμένη έδρα κατασκευάστηκε το 2011, ενόψει των Καλοκαιρινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, μετρά 18.000 καθίσματα και έχει ειδυλλιακή τοποθεσία στην πόλη, καθώς «χωρίζει» τον ποταμό Τσενγκνάν. Έχει όλες τις ανέσεις για τους φιλάθλους καθώς έχει πολλούς χώρους για πάρκινγκ, ενώ είναι μια «ανάσα» από την κεντρική λεωφόρο «Μπινγιάνγκ».

Βρίσκεται ουσιαστικά σε ένα Ολυμπιακό πάρκο, όπως «μαρτυρά» η ονομασία του, στο οποίο στους Καλοκαιρινούς Αγώνες «φιλοξενήθηκαν» αθλήματα όπως το χόκεϊ αλλά και το μπάντμιτον.

Στην ίδια περιοχή υπάρχει πάρκο στο οποίο το κοινό μπορεί να επισκεφτεί και το μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δείτε φωτογραφίες του γηπέδου αλλά και του Ολυμπιακού πάρκου:

Ετικέτες

Δημήτρης Μαρίντσιος

Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς έβλεπε με τις ώρες γκολ και φάσεις από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία κ.α. Στη La Liga ξεχωρίζει το πάθος, στη Premier League τους παίκτες και στη Bundesliga τα πολλά γκολ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close