ΓενικάΜουσική

Το Τραγούδι της Εβδομάδας: The Morning Sons – “Redemption Is So Passé” (Η Εξιλέωση Είναι Τόσο Ξεπερασμένη)

“Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε τη μουσική που θέλουμε να ακούσουμε αλλά δεν είναι εκεί έξω…”

Το Τραγούδι της Εβδομάδας, που θα ακούσουμε σήμερα παρέα μαζί σας, είναι το “Redemption Is So Passé” από τους The Morning Sons. Κυκλοφόρησε το 2014 μέσα από το άλμπουμ Demos And Demons, δεν χορταίνουμε να ακούμε τόσο το ανεπιτήδευτο παίξιμο της κιθάρας αλλά και τα μοναδικά φωνητικά του Tanner Elias.

The Morning Sons

Για κάποια συγκροτήματα τα πολλά λόγια είναι περιττά, επικεντρώνονται αποκλειστικά και μόνο στη μουσική τους, αδιαφορούν εντελώς για το Mainstream, τα Social Media ακόμα και τις συνεντεύξεις. Ότι θέλουν να πουν το εκφράζουν μέσα από τα τραγούδια, την μελωδία και τα λόγια τους.

Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσει ο μουσικός με τους θαυμαστές του παρά μόνο μέσα από τα έργα του. Εκείνα αποτυπώνουν καλύτερα από οτιδήποτε άλλο την ψυχή του καλλιτέχνη, είναι ο καθρέφτης που δείχνει την αλήθεια αλλά και συνάμα απογυμνώνει από το ψέμα. Αυτές τις μπάντες αγαπάμε λιγάκι παραπάνω και μία από αυτές είναι και οι The Morning Sons…

The Morning Sons

Σύμφωνα με τις ελάχιστες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, οι The Morning Sons δημιουργήθηκαν στους λόφους του Bowling Green, Ky. Γεννήθηκαν από μια αμοιβαία αγάπη για τον Hank Williams, τους Bauhaus, τους Joy Division και όλα τα παράξενα και ασυνήθιστα πράγματα.

Τα μέλη της μπάντας Tanner Elias (φωνητικά, κιθάρα), Ben Karter (μπάσο), Kevin Willoughby (φωνητικά, κιθάρα), Josh Grifin (ντραμς) αποφάσισαν ότι έφτασε η ώρα να φτιάξουν τη μουσική που ήθελαν να ακούσουν αλλά δεν υπήρχε εκεί έξω… Έτσι βρέθηκαν μαζί κι άρχισαν να γράφουν μουσική.

Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ το 2014 με τίτλο Demos And Demons και το 2015 ακολούθησε το Adams St. EP.

Πάμε να το ακούσουμε ΔΥΝΑΤΑ…!!!

The Morning Sons

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!! https://tivoliradio.gr/

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button