Μπάσκετ

Το «ταμείο» του Καμπερίδη για τους 4+1 μικρούς

Το «ταμείο» του για τους τέσσερις μικρούς που είχε στην ομάδα φέτος αλλά και τον δανεικό Κώστα Βλάσιο έκανε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων.

Μιλώντας στο Yellow Radio ο Σάββας Καμπερίδης στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε αρχικά αναφέρθηκε στον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς με τον Ιωνικό, Όμηρο Νετζήπογλου, αλλά και τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες.

Ξεκινώντας με τον Νετζήπογλου είπε:

Χρειάζεται προσοχή. Ο Νετζήπογλου ήταν εξαιρετικός, αλλά ακόμη και στο επόμενο παιχνίδι να μην παίξει καλά δεν σημαίνει κάτι. Έχει ένα ένστικτο και μία αυτοπεποίθηση που δεν διδάσκεται. Είναι ακόμη σε μία διαδικασία να μάθει το παιχνίδι και τον εαυτό του. Θα είναι ένας δρόμος που θα έχει καλές μέρες, θα έχει και δυσκολίες.

Νομίζω ότι εκεί πρέπει να εστιάσει. Και αυτός και ο Γιάννης και οι υπόλοιποι μικροί. Να δουλεύουν σκληρά και κάποια στιγμή να κοιτάξουν τον απολογισμό τους.

Ενώ συνέχισε:

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και από την εικόνα του Σιδηροηλία. Είναι παιδιά περιουσία του συλλόγου, είναι σημαντικό το ότι η ομάδα τους διατήρηση στο ρόστερ της.

Είναι παιδιά που δουλεύουν πολύ σκληρά, που είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και έχουν περιβάλλον που τους κρατάει προσγειωμένους.

Αδικώ τον Τσιρογιάννη και τον Πετανίδη, που και αυτοί κάνανε μεγάλη πρόοδο μέσα στην χρονιά, Βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα και ας μην φάνηκε.

Για τον Βλάσιο:

Είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί, ήταν μαζί μας πέρυσι, δουλέψαμε όλο τον χρόνο μαζί. Ήταν απόφαση μου να δοθεί δανεικός γιατί θεώρησα ότι θα του έκανε καλό να ηγηθεί μίας κατάστασης.

Βρέθηκε η περίπτωση της ΧΑΝΘ που είναι ένα περιβάλλον με υγεία και έναν εξαιρετικό προπονητή. Θεώρησα ότι αυτό θα έδινε μία ώθηση στον Κώστα που είναι ένα παιδί πολύ ταλαντούχο. Δυστυχώς λόγω COVID δεν πήρε τους αγώνες που θέλαμε. Στα δύο παιχνίδια που έπαιξε κυριάρχησε, αλλά δυστυχώς τα πρωταθλήματα σταμάτησαν.

Είναι ένα παιδί που είναι μέλος της οικογένειας του Άρη, θέλουμε να τον αξιολογούμε και να του δίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button