Μπάσκετ

Το σκέφτεται ο Λυκογιάννης, επαφές με Σκουρτόπουλο, Μανωλόπουλο

Πλέον έχει γίνει γνωστό ότι ο Άρης αναζητά προπονητή για την αντικατάσταση του Σάββα Καμπερίδη που μετά τα τελευταία αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας έχει χάσει την εμπιστοσύνη των διοικούντων.

Περισσότερο ο Σάββας Καμεπρίδης “πληρώνει” το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων και της κακής αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας, παρά των αρνητικών αποτελεσμάτων.

Έχει γίνει μια πρώτη επαφή με τον ίδιο τον Άρη Λυκογιάννη ο οποίος το σκέφτεται αν και κατέστησε σαφές πως δεν θέλει να πάρει μια βιαστική απόφαση καθώς αυτή την στιγμή στον Άρη είναι δύσκολο να γίνουν αλλαγές, γεγονός που τον προβληματίζει ιδιαίτερα.

Έγινε μια επαφή με τον Έλληνα ατζέντη του Θανάση Σκουρτόπουλου ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Άρη είναι το γεγονός πως ο Σκουρτόπουλος είναι στην Εθνική ομάδα και θα λείπει στα παράθυρα της Εθνικής, όταν δηλαδή θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει χωρίς υποχρεώσεις, για να διορθώσει τα αγωνιστικά προβλήματα.

Σαν τρίτη λύση παραμένει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ο οποίος όμως, όπως έχει πει και σε άλλες ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για εκείνον, προτεραιότητα του αυτήν την περίοδο είναι ομάδα του εξωτερικού.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button