Ποδόσφαιρο

Το πρόβλημα στο κέντρο και ο παραγκωνισμένος Ματίγια

Ο Άρης αδυνατεί από το ξεκίνημα της σεζόν να βρει λύσεις στον χώρο του κέντρου, την στιγμή που ο Χαβιέ Ματίγια δεν έχει πάρει καμία ευκαιρία.

Με το ξεκίνημα της φετινής σεζόν οι κιτρινόμαυροι περίμεναν να έχουν ανεβασμένη απόδοση στον χώρο του κέντρου. Ο πολύ καλός για δύο σεζόν Σάσα, η σημαντική κίνηση Εντιαγέ και οι Τζέγκο, Ματίγια από πίσω αναμενόταν να δώσουν σημαντικές λύσεις.

Στα πρώτα πέντε ματς παρόλα αυτά η ομάδα δεν έχει πάρει όση βοήθεια θα ήθελε από τα χαφ της. Με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, οι παίκτες της ομάδας δείχνουν πεσμένοι, κάνουν λάθη και κυρίως αντιμετωπίζουν προβλήματα στο να προωθήσουν το παιχνίδι.

Τα 51 λάθη του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα το έδειξε αυτό σε μεγάλο βαθμό, με την ανάπτυξη της ομάδας να είναι επιεικώς κακή. Με όλα αυτά να συμβαίνουν δεν έχει δοθεί κάποια ευκαιρία στον Ματίγια.

Ο Ισπανός μαζί με τον Τζέγκο ήταν το βασικό δίδυμο στον εξαιρετικό περσινό πρώτο γύρο του Άρη, στον οποίο οι κιτρινόμαυροι βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό.

Σίγουρα ο ένας επιπλέον χρόνος που έχει στην πλάτη του δεν είναι κάτι αμελητέο, ούτε μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά ότι μπορεί να δώσει λύσεις.

Με το κέντρο της ομάδας όμως σε κακή κατάσταση, με τον Άρη να μην μπορεί να βρει λύσεις και ειδικά με όλα αυτά να συμβαίνουν σε ένα εντός έδρας ματς με κατώτερο αντίπαλο -θεωρητικά οι καλύτερες συνθήκες για τον Ισπανό- είναι ίσως άδικο το να μην πάρει έστω μία ευκαιρία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button