Ποδόσφαιρο

Το “πηγαδάκι” με τους τερματοφύλακες!

Ο Χερμάν Μπούργος, ως πρώην γκολκίπερ, δίνει έμφαση και στη δική τους δουλειά, μαζεύοντάς τους συχνά πυκνά και ζητώντας τους συγκεκριμένα πράγματα.

Αυστρία-Αποστολή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΣΣΑΝΛΗΣ

Συνήθως οι προπονητές των περισσοτέρων ομάδων δεν δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην προπόνηση των γκολκίπερ, καθώς πάντα υπάρχει ειδικός τεχνικός που ασχολείται μ’ αυτό το κομμάτι. Στον Άρη έχει επιστρέψει εδώ και κάποιες μέρες ο Αντώνης Λυκούρης, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, όπως είχε φανεί και στην προηγούμενη θητεία του, αλλά ο Χερμάν Μπούργος μπαίνει στη διαδικασία να μιλάει αρκετά μαζί τους.

Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη είχε μαζέψει τους τέσσερις γκολκίπερ που έχει μαζί της η ομάδα στην Αυστρία, Χουλιάν Κουέστα, Μάριο Σιαμπάνη, Ντένις και Γιώργο Καρακασίδη, δίνοντας τους οδηγίες για μία συγκεκριμένη άσκηση. Είναι γεγονός ότι ως πρώην τερματοφύλακας και μάλιστα πολύ καλός, ο τεχνικός του Άρη έχει πολλά να πει και να μεταφέρει στους γκολκίπερ των κιτρινόμαυρων.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button