Ερασιτέχνης

Το νέο σάιτ του Α.Σ. Άρης αποκλειστικά για τους χορηγούς

Στον “αέρα” βρίσκεται από σήμερα (4/6) ο ιστότοπος, αποκλειστικά για τους χορηγούς του Α.Σ. Άρης, σε μια κίνηση του Ερασιτέχνη να αναδείξει τους αρωγούς της οικονομικής ενίσχυσης των τμημάτων και να παρουσιάσει όλες τις παροχές των χορηγών.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ερασιτέχνη: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ συνεχίζει να εξελίσσεται, αλλά και να τιμά όσους τον στηρίζουν. Το νέο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση είναι η επίσημη ιστοσελίδα των χορηγών του Ερασιτέχνη.

Από την Παρασκευή 4/6 είναι «στον αέρα» το www.sponsor.arisac.gr. Ένας ιστότοπος ο οποίος είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στους χορηγούς του Α.Σ. Αυτούς που στηρίζουν τη διπλή προσπάθεια του Ερασιτέχνη: Πρώτον, να σταθεί όρθιος σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή ξεπερνώντας τις σχετικές δυσκολίες που υπήρχαν ή εμφανίζονται. Και δεύτερον, να επαναφέρει τα τμήματά του εκεί όπου επιτάσσουν οι μυριάδες φίλαθλοι, η ιστορία και οι τίτλοι του συλλόγου: Στην κορυφή.

Μέσα από το www.sponsor.arisac.gr, παρουσιάζεται η φιλοσοφία του προγράμματος και η σχέση του Α.Σ. ΑΡΗΣ με τους χορηγούς του. Υπάρχει αναλυτική παρουσίαση των παροχών που θα έχει κάποιος ο οποίος θα γίνει χορηγός της «μάνας» του συλλόγου, αλλά και της προβολής της οποίας θα τυγχάνει. Ακόμη, θα παρουσιάζονται οι δράσεις των χορηγών εντός κι εκτός γηπέδων.

Σας περιμένουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ. Για μία συνεργασία που δε θα έχει χαμένους, αλλά μόνο νικητές: Τον σύλλογο, ο οποίος μ’ αυτόν τον τρόπο θα δυναμώνει συνεχώς κι εσάς, που θα εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή προβολή, η οποία δεν περιορίζεται στα όρια της Θεσσαλονίκης. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο ΑΡΗΣ… είναι παντού».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button