Ποδόσφαιρο

Το νέο ντεμπούτο του Αμπρέου και το «Μεξικάνικο» ρεκόρ του

Εκεί που σταματάει η λογική έρχεται… ο Loco. Ο Σεμπαστιάν Αμπρέου έκανε το ντεμπούτο του με την 31η ομάδα της καριέρας του και συνεχίζει!

Ο πρώην σέντερ φορ του Άρη βρίσκεται στην Σουντ Αμέρικα, ομάδα που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος της Ουρουγουάης!

Μάλιστα ήδη μπει στους ρυθμούς της ομάδας η οποία ξεκίνησε με νικηφόρο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία κατηγορία της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε όλα, μέσα στα ρεκόρ γκίνες και τις εμπειρίες του έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του Μεξικάνικου ποδοσφαίρου.

Σε μία χώρα που κυριαρχούν οι συμπατριώτες του, ο Αμπρέου είναι στους τρεις κορυφαίος σκόρερ από την Ουρουγουάη που έχουν περάσει ποτέ από το Μεξικό. Για να το πετύχει αυτό έχει σκοράρει 116 γκολ και είναι πίσω από τους Μοράλες (118 γκολ) και Μπράντον (172 γκολ).

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button