Ποδόσφαιρο

Το μέλλον του Μοχανάντ Αλί!

Ο Ιρακινός έπαιξε πολύ λίγο φέτος με τη φανέλα του Άρη, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, γύρισε στο φίνις της σεζόν για προπονήσεις και επιστρέφει στην Αλ Ντουχαίλ.

Ένα από τα χαμένα στοιχήματα της φετινής σεζόν για τον Άρη, είναι και ο Μοχανάντ Αλί, ο οποίος πρόλαβε να παίξει μόλις 61 λεπτά στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα. Ο 22χρονος διεθνής Ιρακινός έχει ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα του, καθώς ο δανεισμός του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και θα επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει, την Αλ Ντουχαίλ.

Όταν είχε προκύψει ο σοβαρός τραυματισμός του, είχε υπάρξει μία φημολογία πως ο Άρης θα επιδίωκε να τον κρατήσει για έναν ακόμη χρόνο ως δανεικό, βάσει και της καλής σχέσης του Θόδωρου Καρυπίδη με την ομάδα του Κατάρ. Ο Μοχανάντ Αλί έχει συμβόλαιο με την Αλ Ντουχαίλ για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Φυσικά αυτό που θα μετρήσει πριν παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση, είναι και η γνώμη του Χερμάν Μπούργος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τον δει στις προπονήσεις του τελευταίου 15θημέρου. Οι πιθανότητες ο Αλί να παραμείνει στον Άρη για έναν ακόμη χρόνο είναι μοιρασμένες και η δική του υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τις 10 Ιουνίου, όταν και αναμένεται η απόφαση του CAS για τον Ντουρμισάι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button