ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Το ετήσιο meeting των προπονητών και το θέμα του VAR (photos)

Ετήσιο meeting των κορυφαίων προπονητών πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, με κεντρικό θέμα το VAR

Στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας βρέθηκαν οι Αλέγκρι, Αντσελότι (Νάπολι), Έμερι (Άρσεναλ), Φονσέκα (Ρόμα), Ρούντι Γκαρσία (Λυών), Γκουαρδιόλα (Μάντσεστερ Σίτι), Τεν Χαγκ (Άγιαξ), Κλοπ (Λίβερπουλ), Μιρτσέα Λουτσέσκου, Μαουρίτσιο Σάρι (Γιουβέντους), Τόμας Τούχελ (Παρί Σεν Ζερμέν) και Ζινεντίν Ζιντάν (Ρεάλ Μαδρίτης).

Επρόκειτο να δώσουν το «παρών» και οι Ζοσέ Μουρίνιο και Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά δεν το έκαναν.

Άπαντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για την καθημερινότητα που βιώνουν στο επίπεδο που καλούνται ν’ ανταποκριθούν από τον πάγκο των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ, ενώ, όπως ήταν λογικό, υπήρξε και εκτενής συζήτηση για το VAR, μαζί με τον επικεφαλής Επιτροπής Διαιτησίας, Ρομπέρτο Ροσέτι.

Ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της UEFA, Τζόρτζιο Μαρκέτι, ανέφερε:

«Είναι η μοναδική ευκαιρία που έχουμε να τα λέμε με τους προπονητές. Είναι καίριο να τους ακούμε γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού.

Νομίζω ότι αρέσει και στους ίδιους να βρίσκονται γύρω από ένα τραπέζι και να μιλούν για σημαντικά θέματα που αφορούν τη δουλειά τους.

Είναι σημαντικό επίσης που συζήτησαν με τον επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας. Ας μην ξεχνάμε ότι το VAR είναι κάτι πολύ πρόσφατο και αποτελεί επανάσταση για το παιχνίδι σε μια προσπάθεια ν’ αποφευχθούν τα λάθη.

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αλλάξουν, αλλά μπορούμε να κοιτάμε στα πιο θετικά στοιχεία του συστήματος της τεχνολογίας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button