Ποδόσφαιρο

Το ενδιαφέρον στον Πάλμα

Ο Άρης έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Άλαν Πάρντιου τρίβει τα χέρια του βλέποντας τους τραυματίες να ενσωματώνονται στο πρόγραμμα της ομάδας, πλην του Λουίς Πάλμα που συνεχίζει το ατομικό.

Ο Λουίς Πάλμα συνέχισε και χθες με ατομικό πρόγραμμα, με τους ανθρώπους του Άρη να αξιολογούν εκ νέου σήμερα την κατάστασή του. Ο Ονδουριανός έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά εδώ και έναν μήνα… Από τα τέλη Δεκέμβρη και τον τραυματισμό του κόντρα στον Παναιτωλικό, μέχρι και σήμερα.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχασε ολόκληρο τον “γεμάτο” και κρίσιμο Ιανουάριο της ομάδας, με εξαίρεση κάποια λεπτά στα παιχνίδια Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό. Μία επιστροφή που τον πήγε πίσω, όπως αποδείχθηκε.

Η περίπτωση του Πάλμα δεν είναι απλή και φαίνεται ότι θέλει λίγο χρόνο ακόμα. Και κυρίως ξεκούραση του ποδιού του, ώστε να φύγει ο πόνος και να μπει σταδιακά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει μέσα στην εβδομάδα και κόντρα στον Ιωνικό, διαφορετικά θα πρέπει να περιμένει το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com