Γενικά

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις βραβεύτηκε ως «Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς»

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Ελλάδας για το 2021 επανέφερε τη χώρα μας στον παγκόσμιο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το 2021 το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έκανε τη μεγάλη του επιστροφή στο πρόγραμμα του WRC, με τον αγώνα να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο. Η διεξαγωγή του ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, με τον Κάλε Ροβάνπερ της Toyota Gazoo Racing να αναδεικνύεται νικητής. Η επιτυχία του εθνικού μας αγώνα ήταν τέτοια που το συμβόλαιο του ανανεώθηκε μέχρι το 2023.

Η αναγνώριση της επαναφοράς του Ράλλυ Ακρόπολις στο αθλητικό -και όχι μόνο- προσκήνιο επισφραγίστηκε από το πλήθος των διακρίσεων που απέσπασε στα καθιερωμένα πλέον βραβεία Sports Marketing, που διοργανώνει η εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας Boussias. Η τελετή τους πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Radisson Blu Park», με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις να είναι υποψήφιο σε συνολικά 11 κατηγορίες. Η επιτυχία του αγώνα στα βραβεία ήταν μεγάλη, καθώς το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Motorsport Greece απέσπασαν συνολικά 10. Κορυφαία αναγνώριση ήταν το βραβείο Platinum στην ενότητα Best Sports Events, ως η καλύτερη Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανέφερε σχετικά: «Πριν από ακριβώς έναν χρόνο ανακοινώσαμε την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Μέχρι τότε είχαμε πει πολύ λίγα και είχαμε καταφέρει πάρα πολλά. Μας αμφισβήτησαν. Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις όμως ήρθε για να μείνει και η σημερινή αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών μας μέσω αυτών των βραβείων, αποτελεί την πιο ισχυρή επιβεβαίωση για το λαμπρό μέλλον του εθνικού μας αγώνα. Αποδέχομαι με ιδιαίτερη τιμή το βραβείο αυτό και το αφιερώνω σε όλους όσοι εργάστηκαν αθόρυβα, μεθοδικά, ακούραστοι στρατιώτες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διοργάνωση».

Σε άλλες κατηγορίες, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις κέρδισε τα εξής βραβεία:

«Χρυσό» στην κατηγορία Motorsports

«Χρυσό» ως η Καλύτερη Χορηγική Πλατφόρμα, για την COSMOTE 5G Athens Stage

«Χρυσό» στην κατηγορία e-Sports, για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Τελικού WRC e-Sports

«Χρυσό» για την καλύτερη παρουσία αθλητικής διοργάνωσης στο Instagram

«Χρυσό» για τη συνολική παρουσία της διοργάνωσης στα e-Sports

«Χρυσό» στην κατηγορία Αθλητικός Τουρισμός

«Ασημένιο» στην κατηγορία για το Καλύτερο Χορηγικό Πρόγραμμα από Αθλητική Διοργάνωση

«Ασημένιο» για τη συνολική παρουσία του αγώνα στα social media

«Χάλκινο» για την έκδοση του Επίσημου Προγράμματος του αγώνα

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ανανεώνει το ραντεβού του με τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις 8-11 Σεπτεμβρίου. Η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς θα δούμε ξανά υπερειδική στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά από το 2006. Εκτός από τη μεγάλη κατηγορία και την WRC2, στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 θα συμμετάσχει η κατηγορία Junior WRC με κατ’ εκτίμηση 12 επιπλέον Ford Fiesta Rally 3, που θα εμπλουτίσουν τη λίστα των αγωνιζόμενων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button