Ποδόσφαιρο

Το γκολ που… δεν έβαλε ο Τόνσο και στην Χιλή θεωρούν ότι τελείωσε την καριέρα του

Η Κόλο Κόλο ήταν κοντά στον να πάρει μία μεγάλη νίκη με πρωταγωνιστή τον Τόνσο, ο οποίος έκανε τα πάντα σωστά εκτός από το τελείωμα.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στις μνήμες των φίλων των ομάδων. Οι περισσότερες είναι γκολ που μπήκαν, με κάποιες όμως να είναι γκολ… που δεν μπήκαν.

Μία τέτοια δεν θα ξεχάσουν στην Κόλο-Κόλο. Ήταν 2016, με την τότε ομάδα του Τόνσο να παίζει στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0 μέχρι το 84ο λεπτό, με τον πρώην παίκτη του Άρη να κάνει ωραία κούρσα μέχρι να αστοχήσει απέναντι στον τερματοφύλακα των Βραζιλιάνων.

Στην Χιλή ακόμη έχουν… επέτειο για αυτήν την φάση, με το alairelibre.cl να αναφέρει πριν λίγο καιρό: «Πέρασαν πέντε χρόνια από αυτό το γκολ που δεν μπήκε. Ο Μάρτιν Τόνσο είχε μία απίστευτη χαμένη ευκαιρία στο Κόπα Λιμπερταδόρες, την οποία μέχρι σήμερα θυμούνται όλοι οι οπαδοί της ομάδας».

Μάλιστα αρκετοί στην Χιλή θεωρούν ότι αυτή η στιγμή «τελείωσε» την καριέρα του Τόνσο σε κορυφαίο επίπεδο, καθώς μετά από εκείνο το ματς ποτέ δεν ήταν πρωταγωνιστής σε δυνατή ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν κάποιος δει τα σχόλια στο video με την χαμένη ευκαιρία, θα διακρίνει φίλους της Κόλο-Κόλο να επιστρέφουν στις… επετείους του συγκεκριμένου ματς, αλλά και μετά από άσχημα αποτελέσματα της ομάδας τους.

Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται ότι όσες φορές και να δουν το replay κάθε φορά ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν καθώς θεωρούν ότι η μπάλα θα μπει στα δίχτυα.

Δείτε την φάση στο 1:36:

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button