Μπάσκετ

«Το Βελιγράδι, πρώτο φαβορί για να φιλοξενήσει την EuroLeague»

Ο διευθυντής της «Stark Arena», Γκόραν Γκρίμποβιτς υπογράμμισε ότι το Βελιγράδι είναι το πρώτο φαβορί για να φιλοξενήσει τη συνέχεια της EuroLeague εάν και εφόσον υπάρξει επανεκκίνηση της σεζόν.

Ο Γκρίμποβιτς, άλλοτε βασικό στέλεχος της Παρτίζαν και διεθνής με την εθνική ομάδα της Γιουγκοσλαβίας (σ.σ. ποιος έχει ξεχάσει το γλίστρημά του στον ημιτελικό του Eurobasket 1987 με αποτέλεσμα να πάρει ολοκληρωτικά το momentum η Εθνική μας ομάδα μέχρι την τελική επικράτηση) είπε ότι το Βελιγράδι φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για να φιλοξενήσει τη συνέχεια της EuroLeague.

«Πρέπει να συγκεντρώσουμε 18 ομάδες σε μία πόλη και να διεξαχθούν έξι αγωνιστικές πριν τελειώσει η EuroΛeague. Μιλάμε για 54 αγώνες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, θα γίνει το Final 8 και το Final 4. Μιλάμε δηλαδή για 62 αγώνες» δήλωσε αρχικά στο RTS και συνέχισε: «Το Βελιγράδι έχει το αβαντάζ σε σχέση με όλες τις άλλες πόλεις, γιατί ξεκινήσαμε να επικοινωνούμε με την EuroLeague πολύ νωρίτερα, από την πρώτη κιόλας μέρα που έγινε γνωστό το πλάνο επανέναρξης σε μία πόλη. Στείλαμε αμέσως γράμμα με τον δήμαρχο, Γκόραν Βέσιτς».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button