Ποδόσφαιρο

Το Άρης-Αστάνα απέδειξε πως δε γίνεται ποδόσφαιρο χωρίς VAR

Ο Άρης δεν αποκλείστηκε από την Αστάνα και δεν τον απέκλεισε η Αστάνα, αλλά ο Ιταλός διαιτητής και αυτό έδειξε τη χρησιμότητα του VAR.

Ο Άρης νίκησε την Αστάνα με 2-1 αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση καθώς ο Ιταλός Φάμπρι του την “άρπαξε” μέσα από τα χέρια.

Δε νοείται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια να μην υπάρχει η τεχνολογία του VAR ενώ υπάρχει σε παιχνίδια όπως το Παναιτωλικός-Λαμία.

Η τεχνολογία αυτού του είδους δημιουργήθηκε για να κάνει το ποδόσφαιρο πιο δίκαιο και δεν υπήρχε σε ευρωπαϊκό παιχνίδι το οποίο εκτός από πρεστίζ και χαρά, προσφέρει οικονομική ενίσχυση στις ομάδες, ενίσχυση που στερείται ο Άρης χάρη σε αυτό.

Ομάδες όπως ο Άρης που κάνουν οικονομίες υπερβάσεις κάθε χρόνο δε γίνεται να στερούνται προκρίσεις από λάθη της UEFA.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης κατευθύνθηκε στον αγωνιστικό σε έξαλλη κατάσταση και πως να μην το κάνει όταν βλέπει την ομάδα του να αδικείται και να την κλέβουν μπροστά στα μάτια του.

Η αντίδρασή του δείχνει πως όχι απλά “νιώθει” από την ομάδα, αλλά την πονάει και θέλει να την δει στην κορυφή και αυτό θα κάνει.

Σε έναν πιο γενικό απολογισμό, η ομάδα του Άρη ήταν άριστη έχοντας 30 τελικές (!) και να της λείπει το γνωστό και μεγαλύτερο πλήγμα της τα τελευταία χρόνια, το εύκολο γκολ.

Ο πρόεδρος του Άρη έκανε μεταγραφές ενώ είχε αρνητικό σκορ εναντίον της Αστάνα και αυτό δείχνει πως ο Άρης θα κάνει πρωταθλητισμό από την νέα χρονιά.

Η χρόνια για τον Άρη δεν τελείωσε, τώρα αρχίζει και παρόλη την κλοπή που υπέστη, θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να πάει ακόμα ψηλότερα.

Μπορεί η χρονιά για τα “ευρωπαϊκά σαλόνια” να τελείωσε νωρίς, αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει καν και ο Άρης θα κυνηγήσει το μέγιστο σε αυτό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button