Μπάσκετ

Τολιόπουλος: “Χαρούμενος που επιστρέφω, να προσελκύσουμε τον κόσμο στο γήπεδο”

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά και την επιστροφή του στον Άρη, έκανε ο Βασίλης Τολιόπουλος στο επίσημο site της ΚΑΕ Άρης.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι το πρώτο μετασγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και δεν κρύβει τη χαρά του για την επιστροφή του στην ομάδα, μετά την προ τριετίας παρουσία του σ’ αυτήν.

Ο 26χρονος γκαρντ υπέγραψε το συμβόλαιό του και στέλνει το μήνυμά του εν όψει της προσεχούς σεζόν. Όπως λέει στο arisbc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΡΗ. Έχω δουλέψει με τους περισσότερους στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία. Ελπίζω ο ΑΡΗΣ να πετύχει τους στόχους του, να είναι ανταγωνιστικός και να μετρήσει θετικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από την πλευρά μου, θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς στο πρόσωπό μου. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλεύω καθημερινά. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πάνε όλα καλά».

Ο Βασίλης Τολιόπουλος θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιάννη Καστρίτη, μετά την προηγούμενη (2018-19) συνύπαρξή τους στον ΑΡΗ.

«Είναι πλεονέκτημα ότι έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον κόουτς. Ξέρω τη φιλοσοφία του, ο ίδιος γνωρίζει τον τρόπο παιχνιδιού μου και σύντομα θα βρούμε την απαραίτητη χημεία», τονίζει και συνεχίζει αναφορικά με τις εντυπώσεις του από τον ΑΡΗ της προηγούμενης σεζόν:  

«Το περσινό στιλ της ομάδας μου ταιριάζει πολύ. Ειδικά σε σχέση με αυτό του 2019, όπου παίζαμε πιο στατικό μπάσκετ. Το μπάσκετ που έπαιξε πέρυσι ο ΑΡΗΣ είναι ελκυστικό, μου ταιριάζει απόλυτα και είναι ένας από τους λόγους που ήρθα στην ομάδα».

Καταλήγοντας ο Τολιόπουλος στέλνει το μήνυμά του στον κόσμο του ΑΡΗ:

«Ελπίζω να καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του κόσμου. Θέλουμε να του αρέσει το μπάσκετ που θα παίξουμε και να γεμίσει το γήπεδο. Δε χρειάζεται να πω πολλά για την ατμόσφαιρα του «Nick Galis Hall», άλλωστε την ξέρω από πρώτο χέρι. Περιμένω με ανυπομονησία να τη ζήσω και φέτος και εύχομαι παιχνίδι με το παιχνίδι να προσελκύουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button