Μπάσκετ

Τι 10, τι 15 , τι 20 ban; ΑΕΚ είσαι… Δεν πληρώνεις κανέναν, χρωστάς στους πάντες και προχωράς χωρίς να σε πειράζει κανείς…

Συνεχίζει το εντυπωσιακό της έργο η ΑΕΚ του Αγγελόπουλου καθώς η FIBA ανακοίνωσε πως η Ένωση έφτασε πλέον τα 20 ban!

Από τις 13 Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει επιβάλει 20 ban στην ΑΕΚ, που θα έχει ένα… καυτό καλοκαίρι, αφού πρέπει να διακανονίσει όλους αυτούς τους πιστωτές προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσει παίκτες που δεν έχουν το letter of clearance τους στην Ελλάδα.

Πάντως την δεδομένη στιγμή… προχωράει στην Ελλάδα χωρίς να έχει καμία απολύτως κύρωση!

Τίμος Δεληγιαννίδης

Πρώτη… επαφή με την δημοσιογραφία το 2000 στο “Ράδιο ΣΠΟΡ 98,7” με περιγραφές αγώνων κυρίως του μπάσκετ του Άρη. Λίγους μήνες αργότερα από το 2001 μέχρι και το 2009 στην εφημερίδα ‘ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ’ και στο ραδιόφωνο “ΕΧΤΡΑ ΣΠΟΡΤ”. Από το 2009 ως και το 2012 στην εφημερίδα “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ’ και στο ραδιόφωνο “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ” ως ρεπόρτερ Άρη στην εφημερίδα και περιγραφές αγώνων της ομάδας. Στο ίδιο χρονικό διάστημα και στο Site των Αθλητικών Νέων. Από το 2012 ως το 2013 για δύο χρόνια στο ραδιόφωνο “LIBERO FM” ως ρεπόρτερ Άρη και περιγραφές αγώνων ποδοσφαίρου. Από το 2014 ως το 2017 αθλητικός συντάκτης στην εφημερίδα «ΑRENA PRESS” και το σάιτ “ARENA FM”. Από το 2017 ως 15 Νοεμβρίου του 2018 στην εφημερίδα “FAIR PLAY” και στο ραδιόφωνο “FAIR PLAY”.

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button