Ποδόσφαιρο

Τιμωρία από UEFA σε ΑΕΚ: Κλειστό το πέταλο για μια αγωνιστική

Τιμωρία στο πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ για μία αγωνιστική επέβαλλε η UEFA, για τη συμπεριφορά των οπαδών στον αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Η ποινή είναι με αναστολή για δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει πως με το πρώτο παράπτωμα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, ενεργοποιείται η τιμωρία.

Η ποινή που επιβλήθηκε στην Ένωση από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία, αφορά καπνογόνα, πυροτεχνήματα – στρόμπο και τα λοιπά. Για όλα, δηλαδή που απαγορεύονται και είχε προειδοποιήσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έντονα και με κάθε τρόπο.

Επίσης, η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 76.000 ευρώ που προστίθεται στις προηγούμενες 82.000 ευρώ και όπως έλεγαν από την Ένωση: «Σιγά σιγά θα παίζουμε και θα παίρνουμε βαθμούς για να πληρώνουμε τα πρόστιμα».

Με δεδομένη, λοιπόν, την ποινή που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ, από δω και πέρα τα πράγματα δυστυχώς για την Ένωση είναι πολύ απλά. Ένα καπνογόνο, πυροτέχνημα- στρόμπο, οτιδήποτε σημαίνει μια αγωνιστική κλειστό όλο το πέταλο κι από εκεί και πέρα η ΑΕΚ και στο παιχνίδι της υποτροπής, ενώ να σημειωθεί πως το πρόστιμο επιβλήθηκε και για το θέμα των διαδρόμων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button