Γενικά

Την Κυριακή η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τα δημοτικά

Ο χαμηλός αριθμός των κρουσμάτων, τρία το Σάββατο, δίνει το δικαίωμα στους επιστήμονες για να εισηγηθούν το άνοιγμα των δημοτικών. 

Την Κυριακή πραγματοποιείται η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, δύο εβδομάδες μετά το άνοιγμα της Γ’ λυκείου και μια εβδομάδα από το άνοιγμα των υπόλοιπων τάξεων του λυκείου και των τάξεων του γυμνασίου. 

Ο χαμηλός αριθμός των κρουσμάτων, τρία το Σάββατο, δίνει το δικαίωμα στους επιστήμονες για να εισηγηθούν το άνοιγμα των δημοτικών. Πιθανότατα τα δημοτικά θα ανοίξουν την 1η Σεπτεμβρίου.  

Το υπουργείο Παιδείας μάλιστα έχει κάνει τις πρώτες προετοιμασίες ώστε όταν δώσει το «πράσινο φως» ο πρωθυπουργός να ανακοινωθεί ο τρόπος επιστροφής των παιδιών των δημοτικών, των νηπιαγωγείων και των βρεφονηπιακών σταθμών. 

Ο Σωτήρης Τσιόδρας θα μεταφέρει το απόγευμα της Κυριακής την εισήγηση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων στον πρωθυπουργό, ενώ τη Δευτέρα η απόφαση θα ανακοινωθεί, καθώς θεωρείται ότι είναι οι κατάλληλες οι συνθήκες. 

«Τα σχολείο δεν μπορούν να μένουν κλειστά. Η καλύτερη εποχή είναι τώρα για να ανοίξουν» εκτίμησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας. 

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button