Ποδόσφαιρο

Τζιφόπουλος: “Οι παίκτες του Άρη είναι οι πρωταγωνιστές. Αυτοί μπορούν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Τζιφόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press».

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τα παλιά:

Όποιος ξεχνάει την ιστορία χάνεται. Αυτό που έγινε ήταν μια πολύ ωραία ενέργεια. Τιμηθήκαμε τερματοφύλακες που ήταν εμβλήματα για τον σύλλογο και μακάρι να γίνουν και ανάλογες τέτοιες ενέργειες ξανά.

-Για το πρόσωπο που πρέπει να δείξει η ομάδα:

Αν δεν βρούμε την λύση στα προβλήματα που υπάρχουν δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Πρέπει η ομάδα να σταθεί στο ύψος της. Η διοίκηση, ο κόσμος, ο προπονητής και οι παίκτες πρέπει να δείξουν μια ενωμένη δύναμη.

-Για τα άτυχα αποτελέσματα:

Τα δείγματα γραφής από το ξεκίνημα έδωσαν ελπίδες με το ωραίο ποδόσφαιρο και τους βαθμούς. Έκρινε η διοίκηση ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή προπονητή. Δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια με τον ίδιο προπονητή αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

-Για τον προπονητή:

Ο προπονητής είναι καλός. Τα δείγματα γραφής ήταν καλά στις άλλες ομάδες γι’ αυτό και ο πρόεδρος ίσως επέλεξε να τον πάρει.

-Για το ποιος θα σώσει την κατάσταση:

Οι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Λάθη γίνονται. Αν δεν κάνεις λάθος δεν τρως γκολ. Τα λάθη η ομάδα τα πλήρωσε

-Για το αντίδοτο:

Πρέπει οι παίκτες να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο. Ο Άρης είναι τεράστια δύναμη στο ποδόσφαιρο. Ταλανίστηκε τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ. Δυστυχώς η λήξη του παιχνιδιού φέρνει τα αποτελέσματα. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται συσπείρωση από όλους, αλλά πρωταγωνιστής όλων είναι οι παίκτες.

-Για την απόφαση των διαιτητών ως διαμαρτυρία για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου:

Ενέργειες τέτοιες είναι απαράδεκτες και καλά κάνουν οι διαιτητές. Πρέπει τα αφεντικά να βοηθήσουν να εξαλειφθούν τέτοιες ενέργειες. Οι μόνοι που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα είναι οι ποδοσφαιριστές γιατί είναι οι πρωταγωνιστές.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button