Ποδόσφαιρο

Τζιφόπουλος: “Καλώς τα παιδιά…Μόνο για την νίκη ο Άρης στην Τούμπα”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Τζιφόπουλος

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά ανέφερε:

Μια ομάδα 50 ημερών παρουσίασε αυτό που είδαμε όλοι και μας έκανε να χαρούμε σε αυτήν την καινούργια περιπέτεια που ξεκινάει, σε μια κατηγορία που “του ανήκει”.

Η ομάδα κατά τα άλλα πήρε αυτό που πρέπει, τους τρεις βαθμούς, κατά τα άλλη ο Άρης προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, χωρίς βιασύνες, με σιγουριά, αυτό από το πρώτο παιχνίδι που είδαμε ισχύει, και αυτό σε μια ομάδα 50 ημερών, σε ένα μωσαϊκό το οποίο έδεσε και η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερο.

Για τον κόσμο του Άρη:

Η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική, και στο Καυταντζόγλειο που είχε 20.000 κόσμο, και στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο κόσμος φεύγει με το χαμόγελο στα χείλη.

Περάσαμε δύσκολα, αλλά κοιτάμε την καινούργια μέρα που ξημέρωσε, και το ξεκίνημα είναι το πλέον αισιόδοξο, και βλέπει ο κόσμο ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε στην σούπερλιγκ είναι πολύ αισιόδοξη.

Για το ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η ομάδα δείχνει “δεμένη”:

Τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες πρώτα, αλλά και στον προπονητή που αποδείχθηκε ότι είναι ένα καλό αφεντικό στα αποδυτήρια, έχει κάνει τους παίκτες να παίζουν ο ένας για τον άλλον.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό, στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίζει ένας για όλους, και όλοι για ένα.

Για το γενικότερο κλίμα που υπάρχει:

Είναι καλό το κλίμα, και από την διοίκηση φυσικά, γιατί το τρίπτυχο είναι παίκτες, προπονητής, διοίκηση.

Για την κλήρωση του κυπέλλου:

Έγινε και το κύπελλο. καλώς τα παιδιά…

Έβγαλε ένα ντέρμπι, ότι και να πει κανείς για αυτά τα ντέρμπι είναι λίγο, ο Άρης θα κατέβει στην Τούμπα για να πάρει την νίκη, αυτό θα πρέπει να κάνει και αυτό πάντα έκανε ο Άρης.

Για το ότι ήτανε στην ΔΕΘ μαζί με τον Χάρη Παπαγεωργίου:

Είναι χρόνια φίλος μου, ήταν ένας απίστευτος παίκτης και βοηθάει το μπάσκετ που φαίνεται να βρίσκει και πάλι τον δρόμο του.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button