Ποδόσφαιρο

Τζέγκο: «Να αντιδράσουμε και να πάρουμε την νίκη με τον Παναθηναϊκό»

Ο Τζέιμς Τζέγκο μίλησε για το αυριανό (18/4, 15:00) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, στέλνοντας μήνυμα νίκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Nova:

Για το ποια είναι η εξήγηση για την εικόνα του Άρη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και το πρώτο ημίχρονο: «Ήταν ένα πολύ απογοητευτικό παιχνίδι για εμάς. Είμαστε προβληματισμένοι γιατί για πρώτη φορά σε όλη την διάρκεια της σεζόν για ενενήντα λεπτά δεν ήμασταν ούτε καν κοντά σε αυτό που μπορούμε να παίξουμε. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα μια κακή εμφάνιση όμως θα το ξεπεράσουμε και θα αντιδράσουμε».

Για το πώς βοήθησε την ομάδα η ομιλία του Μάντζιου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι πάντα σημαντικό μετά από τα παιχνίδια να μιλάμε με τον προπονητή. Είμαστε ομάδα, πρέπει να μιλάμε για το τι κάνουμε καλά και τι όχι. Προφανώς μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, είχαμε να πούμε κάποια πράγματα παραπάνω για το τι έφταιξε για την ήττα. Σε αυτό που έχουμε όλοι συμφωνήσει είναι ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της σεζόν, δεν θα αφήσουμε ένα κακό παιχνίδι να μας επηρεάσει να μας βγάλει εκτός στόχου, έχουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια μπροστά μας και θα κοιτάξουμε να επανέρθουμε από την Κυριακή».

Για το πόσο κομβικό είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ερχόμαστε και από την ήττα από την ΑΕΚ. Όλες οι ομάδες είναι κοντά στην βαθμολογία, είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε την ΑΕΚ και να ξεφύγουμε, δεν τα καταφέραμε μπορούμε όμως με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό να σταθεροποιηθούμε στην δεύτερη θέση και να αυξήσουμε την διαφορά μας από τις υπόλοιπες ομάδες».

Για το πόσο διαφορετικό παιχνίδι περιμένει κόντρα στον Παναθηναϊκό, συγκριτικά με την κανονική διάρκεια: «Το πιο σημαντικό είναι πώς θα εμφανιστούμε εμείς, αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει τότε θα έχουμε τις πιθανότητες υπέρ μας. Σαφώς ο Παναθηναϊκός είναι βελτιωμένος αλλά τα περισσότερα εξαρτούνται από την δική μας εμφάνιση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button