ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τερζής: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, θέλουμε μόνο τη νίκη»

Ο Τόλης Τερζής, δύο μέρες πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μίλησε για την προετοιμασία του Άρη, την ενδεκάδα αλλά και για την κατάσταση των παικτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports:

Για το πως προετοιμάστηκε δύο εβδομάδες η ομάδα:

«Την πρώτη εβδομάδα δεν ασχοληθήκαμε με το παιχνίδι αλλά είδαμε πώς παίζει ο Παναθηναϊκός. Κοιτάξαμε και τη ψυχολογία των παικτών με τον κ. Χαριστέα. Αυτήν την εβδομάδα που ήρθαν και οι διεθνείς ασχοληθήκαμε πιο πολύ με το αγωνιστικό και τακτικό κομμάτι».

Για το αν νιώθει υπηρεσιακός προπονητής:

«Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω κανονικός προπονητής. Μέχρι να έρθει ο επόμενος εγώ κάνω τη δουλειά μου όσο μπορώ καλύτερα. Όταν έρθει σε συμφωνία ο πρόεδρος με κάποιον προπονητή, καλώς να έρθει, τον περιμένουμε».

Για την παραίτηση Παντελίδη:

«Ήταν όντως ξαφνική. Δεν ξέραμε τίποτα, ούτε την προηγούμενη μέρα στο ξενοδοχείο. Το μάθαμε μετά τον αγώνα».

Για το πώς επηρεάζεται η ομάδα από τα ονόματα προπονητών που ακούγονται:

«Εμείς δεν ακούμε τι γράφεται και τι λέγεται. Είμαστε αφοσιωμένοι στο ματς της Κυριακής».

Για το περυσινό του παιχνίδι μετά την απόλυση του Ερέρα:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι λόγω των τεσσάρων σερί ηττών αλλά δεν είναι ίδια η δυναμική του Απόλλωνα με του Παναθηναϊκού. Προερχόμασταν από τέσσερις ήττες και έπρεπε να δουλέψω στο ψυχολογικό κομμάτι κυρίως».

Για το πώς διαχειρίστηκε τη ψυχολογία των παικτών:

«Γνωρίζομαι με τα παιδιά, είναι η δεύτερή μου χρονιά εδώ. Αυτό με βοηθά γιατί μιλάω πιο εύκολα με τα παιδιά είτε ατομικά είτε με όλους».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Είναι μεγάλη ομάδα και μεγάλος σύλλογος. Έχουμε δει τον αντίπαλο και τον γνωρίζουμε. Εμείς εστιάσαμε στη δική μας ομάδα και στο πώς θα χτυπήσουμε τις αδυναμίες του και να προσέξουμε τις δυνατότητές του. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε μόνο τη νίκη στο μυαλό μας».

Για τις δηλώσεις του Δώνη ότι δεν νιώθει πίεση:

«Όταν είσαι προπονητής σε μεγάλη ομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πίεση. Το θέμα είναι να βγει θετικά και να πάρεις ό,τι πιο θετικό μπορείς. Στις μεγάλες ομάδες υπάρχει πίεση και πρέπει να διαχειριστεί σωστά».

Για τον Άρη την Κυριακή:

«Το μεγαλύτερο μέρος της εντεκάδας έχει κλειδώσει. Δύο θέσεις είναι ερωτηματικό. Υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές για αυτή τη θέση. Δεν έχουμε κάτι διαφορετικό στο μυαλό μας. Θέλουμε καλή εμφάνιση και νίκη. Ξέρουμε ότι θα έχουμε γεμάτο γήπεδο και θα βοηθήσει αυτό».

Για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου το κάναμε κυρίως για μερικούς παίκτες όπως τον Γκάμα και τον Βέλεθ. Και οι δύο φαινόταν διαθέσιμοι και είναι. Μίλησα μαζί τους. Μπορούν να παίξουν ανά πάσα στιγμή».

Ετικέτες

Δημήτρης Μαρίντσιος

Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς έβλεπε με τις ώρες γκολ και φάσεις από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία κ.α. Στη La Liga ξεχωρίζει το πάθος, στη Premier League τους παίκτες και στη Bundesliga τα πολλά γκολ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close