Ποδόσφαιρο

“Τεράστια ομάδα ο Άρης, συζητάνε πάλι γι’αυτόν”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Σούλης Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για την επιστροφή του Άρη είπε:

Όταν ήμουν εγώ στον Άρη η ομάδα είχε πάρα πολλά προβλήματα. Είχα πει τότε ότι καταφέραμε και κρατήσαμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα, την δεύτερη δυστυχώς δεν καταφέραμε. Νομίζω ότι όλα γίνονται για καλό. Ο Άρης είναι μία τεράστια ομάδα και νομίζω ότι αν διοικητικά βρει τα πατήματα του πιστεύω ότι θα είναι ξανά ο Άρης που ξέραμε, να διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη, το κύπελλο και γιατί όχι σε μερικά χρόνια και το πρωτάθλημα.

Αν θυμηθώ το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε και καταφέραμε και σωθήκαμε με τον Αστ. Τρίπολης είχε μέσα 25 χιλιάδες. Κάτι παρόμοιο ήταν και με την Λάρισα που έπαιζε και στο Καυτανζόγλειο. Και στην Λαμία πήγαν εκεί οργανωμένοι αλλά αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη δεν συγκρίνεται. Εδώ στην Αθήνα το συζητάνε με πολύ ευχαρίστηση. Η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να αναδειχθεί με αξιώσεις και ότι έχει βάλεις τις βάσεις αρκεί να μη βιάζονται, να μη παίρνουν τα μυαλά αέρα και να κάνουν σταθερά βήματα. Ο Άρης πρέπει να θωρακιστεί διοικητικά και να γίνει πολύ δυνατός.

Για το τι του άρεσε περισσότερα στα παιχνίδια του Άρη είπε:

Μου άρεσε πολύ ο ενθουσιασμός των παικτών. Τους Έλληνες τους ξέρω, τον Δεληζήση και τον Ιντζόγλου τους ξέρω από διαφορετικές ομάδες. Αλλά μου άρεσε ο ενθουσιασμός των ξένων. Ο Άρης δεν είναι ομάδα Β εθνικής, πρέπει να είναι στην πεντάδα. Πιστεύω μπορεί να τα καταφέρει αλλά άμα δεν το κάνει δεν θεωρείται αποτυχία γιατί είναι η πρώτη χρονιά του Άρη. Πρέπει να θωρακιστεί ο Άρης και όλοι γύρω από την ομάδα. Σε 2-3 χρόνια ο Άρης θα είναι μία από τις ομάδες που θα παίξει στην Ευρώπη σίγουρα. Ο Άρης πρέπει να διεκδικεί πάντα το κύπελλο και μία θέση στην Ευρώπη άλλωστε έχει παίξει σε πολλούς τελικούς και το έχει κατακτήσει κιόλας.

Για τον Καρυπίδη είπε:

Για εμένα δεν ξέρω τι λέει ο καθένας. Εγώ βλέπω πράξεις και ο Άρης είναι πολύ δυνατός αγωνιστικά. Βλέπω τον Άρη από την Γ εθνική να ανεβαίνει στην Football League, βλέπω από την Άρη να μην ανεβαίνει την πρώτη χρονιά, βλέπω ότι συνεχίζει ανεβαίνει στην Super League και έχει μία ισχυρή ομάδα. Το θέμα είναι να μην έχει σε 4-5 χρόνια τα χρέη που είχε όταν ήμουν εγώ. Την τελευταία χρονιά που δούλεψα στον Άρη τα χάρισα όλα. Το ξέρουν όλοι αυτό στα γραφεία. Είναι ένα ποσό στα 45 χιλιάδες. Δεν τα διεκδίκησα ποτέ.

Για τον Αήττητο Σπάτων είπε:

Προσπαθούμε να κάνουμε μία ομάδα. Εκεί είναι ο κ. Κατσίγιαννης πρόεδρος και είναι προσωπικός μου φίλος. Είναι μία ομάδα από την Α Αθηνών και πήγε σε 3 χρόνια στην Football League. Ήθελα να τον βοηθήσω, είναι η μοναδική ομάδα στην Αθήνα που δουλεύει την Β εθνική όλες οι άλλες είναι στην επαρχία. Προσπαθούμε να φέρουμε καλούς παίκτες, έχουμε κρατήσει έναν καλό κορμό από πέρυσι. Εμείς έχουμε σαν στόχο σύμφωνα με την αναδιάρθρωση να είμαστε στην Super League 2. Εγώ πιστεύω ότι έχει τα φόντα, έχει ένα καταπληκτικό γήπεδο. Είναι εκεί που έγινε ο τελικός της Κ20 του Άρη.

Για τον Χαντί είπε:

Δεν ξέρω αν θα έρθει. Εγώ κάνω εισηγήσεις με τους συνεργάτες μου. Άλλοι μιλάνε γι’αυτά τα πράγματα. Πιστεύω ότι είναι σε καλό δρόμο, δεν ξέρω λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι είναι ένας καλός παίκτης, ταιριάζει στην ομάδα και μπορεί να βοηθήσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button