ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τεν Χαγκ: «Δεν πωλείται ο Ράσφορντ, υπολογίζεται με Μπρέντφορντ ο Κριστιάνο»

Τέλος στα σενάρια που αφορούν στο μέλλον του Ράσφορντ έβαλε ο Έρικ Τεν Χαγκ, τονίζοντας ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αναφέρθηκε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάθε πιθανότητα πώλησης του Μάρκους Ράσφορντ στην Παρί Σεν Ζερμέν ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα απέκλεισε ο Έρικ Τεν Χαγκ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

Ο Ολλανδός τεχνικός ρωτήθηκε για τα σενάρια που προέκυψαν για τον Άγγλο επιθετικό και ήταν απόλυτα ξεκάθαρος: «Ο Ράσφορντ είναι πραγματικά πολύ σημαντικός. Τον έχετε δει από την πρώτη μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του και σίγουρα δεν θέλουμε να τον χάσουμε.

Ο Ράσφορντ είναι στα πλάνα μας. Θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» και φυσικά είπε και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αποτελεί ένα μόνιμο θέμα συζήτησης.

«Είχε μια πολύ καλή εβδομάδα προπονήσεων, νομίζω έπαιξε λίγο περισσότερο από μισή ώρα και υπολογίζεται για το ματς με την Μπρέντφορντ. Θα δούμε αν θα είναι στην ενδεκάδα».

Τέλος, γνωστοποίησε ότι για το ματς του Σαββάτου δεν υπολογίζονται και πάλι οι Μαρσιάλ και Λίντελοφ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button