Ποδόσφαιρο

Τεν Χαγκ για Κλοπ και Πεπ: «Τους θαυμάζω, αλλά κάθε εποχή έχει κι ένα τέλος»!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλησε να φανεί αποφασιστικός και συνάμα… ποδοσφαιρικά απειλητικός για τους Πεπ και Κλοπ, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός κόουτς των «κόκκινων διαβόλων» βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Selhurst Park, παρακολούθησε τον απογοητευτικό τρόπο με τον οποίο έκλεισε η σεζόν για την ομάδα του με ήττα (1-0) από την Κρίσταλ Πάλας και πλέον ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά για τη νέα εποχή της Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου και σχολιάζοντας την κυριαρχία των Σίτι και Λίβερπουλ στην Premier League τα τελευταία χρόνια, ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ ανέφερε: «Τους θαυμάζω τους Κλοπ και Πεπ, ωστόσο, κάθε εποχή έχει και το τέλος της…»!

Παράλληλα, έδειξε πως πιστεύει στις δυνατότητες του ρόστερ και το πλάνο το οποίο έχει στο μυαλό του, δηλώνοντας: «Όπως είδατε πέρυσι η ομάδα τερμάτισε δεύτερη, οπότε υπάρχουν αρκετές προοπτικές για βελτίωση. Το σχέδιο που έχω στο μυαλό μου είναι τεράστιο»!

Βέβαια, θέλησε να πιάσει κάπως και τον παλμό των οπαδών, αναφέροντας ότι «αισθάνομαι ήδη σαν να είμαι στο σπίτι μου», ενώ, σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο απεφάνθη: «Προτού πω οτιδήποτε σε εσάς, θα μιλήσω μαζί του».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button