Μπάσκετ

Τελειώνει με τον προπονητή, μετά οι συζητήσεις για ανανεώσεις

Ο Άρης έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις εδώ και περίπου ένα μήνα και με όλα τα πρωταθλήματα να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, όπως είναι φυσιολογικό η καθημερινότητα εμπεριέχει περισσότερο εξωαγωνιστικά θέματα.

Αυτή την εβδομάδα, ο Γιάννης Καστρίτης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να πραγματοποιηθεί δια ζώσης συνάντηση με τους ανθρώπους του Άρη και να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που έχουν στο μυαλό τους οι δύο πλευρές.

Ασφαλώς, μετά τις συζητήσεις των δύο πλευρών και ανάλογα με το αν υπάρξει “γάμος”, θα αρχίσουν να τίθενται και αγωνιστικά ζητήματα, όπως οι ανανεώσεις.

loading...

Περιπτώσεις όπως αυτές του Ισμαέλ Σανόγκο, του Όμηρου Νετζήπογλου και του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ δείχνουν να είναι πιο μπροστά σε προτίμηση και να δρομολογούνται σύντομα νέες συζητήσεις. Στις δύο περιπτώσεις των ξένων, έχουν γίνει κάποιες πρώτες διερευνητικές επαφές.

Τα παραπάνω δεν αποκλείουν ο Άρης να διατηρήσει κι άλλους παίκτες από τον ελληνικό κορμό του στο ρόστερ, ενώ αντίθετα ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να ασχοληθεί με κάποιον άλλο από τους φετινούς ξένους παίκτες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button