Ποδόσφαιρο

Τα στατιστικά του Άρη σε έξι αγώνες απογοητεύουν…

Μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής, μία «ματιά» στη βαθμολογία και στους αριθμούς του Άρη αποδεικνύει το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Οι «κίτρινοι» μετά από έξι αγώνες βρίσκονται στην 9η θέση, έχουν πανηγυρίσει μία νίκη, ενώ έχουν δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αυτό σημαίνει πως ο Άρης έχει μόλις πέντε βαθμούς, την ίδια ώρα που ο 6ος Βόλος έχει εννέα.

Όσο παράδοξο κι αν φαίνεται, επιθετικά ο Άρης δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο θέμα μιας που έχει 10 γκολ, κάτι που τον κατατάσσει στις έξι καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος.

Το σοβαρότερο θέμα, από το οποίο προκύπτουν τα αρνητικά αποτελέσματα, είναι τα παθητικά τέρματα. Οι Θεσσαλονικείς έχουν δεχθεί γκολ στους πέντε από τους έξι αγώνες.

Εξαιρουμένου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Άρης μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα τουλάχιστον μία φορά σε κάθε παιχνίδι, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις πάνω από δύο.

Για την ιστορία, οι «κίτρινοι» έχουν δεχθεί ένα γκολ από Βόλο και ΟΦΗ, δύο από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και τρία από την ΑΕΛ.

Τέλος να σημειωθεί πως γίνονται κατά μέσο όρο 35,8 λάθη ανά αγώνα (συνολικά σε έξι αγώνες: 215)

Είναι σαφές πως ο Άρης πρέπει να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την αμυντική του λειτουργία και σε δευτερεύουσα φάση να αποκτήσει σταθερότητα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button