Ποδόσφαιρο

Τα λιοντάρια, το «γιατί» και το αύριο

Χιλιάδες σκέψεις, χιλιάδες ερωτήσεις, χιλιάδες «αν», αλλά εδώ είμαστε. Η 30η Ιουλίου έχει ξημερώσει και ο Άρης πρέπει να βάλει τα πάντα σε μία τάξη.

Οι παίκτες του Άρη χθες τα έδωσαν όλα, πάλεψαν σαν λιοντάρια και διέλυσαν την Αστάνα μέσα στο γήπεδο. Τι να πει κάποιος για τον απίστευτο Γκάμα και για τον τρομερό Σάσα που δεν σταμάτησε να τρέχει δευτερόλεπτο.

Για τον Φαμπιάνο που έμοιαζε να είναι καμιά τριετία στην ομάδα και για τις δύο εκπληκτικές επεμβάσεις του Ντένις. Τι να πει για τον Σούντγκρεν που τα έδωσε όλα, για τον Μπερτόγλιο και για τόσους άλλους.

Χθες οι παίκτες του Άρη ήταν αυτοί που έπρεπε, τα έδωσαν όλα και έκαναν πράξη το «δείτε τον αντίπαλο μέσα από τα μάτια μας». Αυτά θα γράφαμε αν ο αστείος Φάμπρι έδινε το πέναλτι στο 90′ και αυτά θα γράψουμε και τώρα.

Ότι κι αν έγινε στο πρώτο ματς, ότι ευθύνες και να υπάρχουν ο Άρης χθες έπαιξε όπως έπρεπε και άξιζε από κάθε άποψη να προκριθεί. Και ποδοσφαιρική (είχε 30 τελικές) αλλά και λογική (σφάχτηκε από τον διαιτητή).

Πάνω σε αυτό υπάρχει ένα μεγάλο «γιατί». Γιατί ρε UEFA; Γιατί αφήνεις αποδεδειγμένα ανίκανους ανθρώπους να παίζουν με τα εκατομμύρια και τις επενδύσεις των ομάδων. Γιατί δεν έχεις το VAR σε όσους μπορούν. Και στην τελική όσοι δεν μπορούν ας παίξουν αλλού. Κάθε χρόνο ομάδες αλλάζουν σπίτι για τα Ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Απάντηση στο γιατί δεν θα πάρουμε. Ακόμη και να πάρουμε δηλαδή, περισσότερο θα μας εξαγριώσει και θα νιώσουμε ότι μας κοροϊδεύουν, παρά θα μας ηρεμήσει.

Το «γιατί» δεν αλλάζει, μένει και πρέπει να συνεχίσεις να ζεις με αυτό. Όπως και ο Άρης πρέπει να συνεχίσει να ζει. Πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα και να τα πάει στο πρωτάθλημα καλύτερα από πέρυσι, γιατί μπορεί.

Ενσωματώνεται ο Ντιαγέ, ήρθε ο Λουμόρ, έρχεται ο Ιτούρμπε, θα έρθει στόπερ υψηλής ποιότητας και ένας σέντερ φορ που πιθανά θα είναι ο Μούτο. Καμία σεζόν δεν τέλειωσε 29 Ιουλίου και η φετινή δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Άρης πρέπει να ανασυνταχθεί και να τα κάνει όλα τέλεια εντός Ελλάδος.

Υ/Γ Υπάρχουν χαμένες ευκαιρίες, υπάρχουν γκολ που θα μπορούσαν -ή και θα έπρεπε- να μπουν. Υπάρχουν παίκτες από τους οποίους έχουμε παράπονα για την προσπάθεια. Δεν θέλω να μιλήσω σήμερα για αυτό, γιατί στα δικά μου μάτια δεν χάθηκε από αυτά η πρόκριση, σε καμία περίπτωση.

Δεν αρνείται κανείς ότι υπάρχουν θέματα, αλλά χθες το κύριο θέμα ήταν ο Ιταλός…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button