Ποδόσφαιρο

Τα δύο “πρόσωπα” του Ολυμπιακού

Δύο διαφορετικά “πρόσωπα” βγάζει ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν όσον αφορά τα εκτός και εντός έδρας παιχνίδια του.

Η ομάδα του Πειραιά εμφανίζεται εντελώς διαφορετική μακριά από το σπίτι της. Συνολικά, έχει πετύχει 6 γκολ μέχρι στιγμής σε αντίθεση με τα 18 στο “Καραϊσκάκης”. Εκτός από το περιορισμένο σκοράρισμα, οι Ερυθρόλευκοι δυσκολεύονται στην εκπλήρωση επιθετικών προσπαθειών όταν αγωνίζονται εκτός Πειραιά.

Απέναντι στην Πλζεν, ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο ημίχρονο δεχόμενος 9 φάσεις ενώ απείλησε μόλις μία φορά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στον επαναληπτικό του Πειραιά ήταν καταιγιστικός σκοράροντας 4 φορές στο δεύτερο ημίχρονο.

Απέναντι στη Μπασακσεχίρ, είχε 7 ευκαιρίες (4 στο τέρμα) με τον Σα να αποκρούει πέναλτι στο τέλος και να κρατά το 0-1. Στην επόμενη φάση αντιμετώπισε την Κρασνοντάρ με τον θρίαμβο του πρώτου αγώνα (4-0) να δίνει ουσιαστικά την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μαρτίνς είχε 14 τελικές στη Ρωσία, επικρατώντας τελικά με 1-2.

Στο ματς της Τρίτης με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε στο πρώτο 45λεπτο και κατάφερε να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος, η αποβολή του Μπενζιά λειτούργησε ανασταλτικά με τον Ολυμπιακό να έχει συνολικά μόλις 2 σουτ εντός εστίας αλλά και μία τεράστια ευκαιρία με τον Μεριά στο 86’.

Όσον αφορά τη Superleague, οι Ερυθρόλευκοι είχαν 11 τελικές στο εντός έδρας με τον Αστέρα κερδίζοντας τελικά με 1-0, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τα έντονα παραπόνα των Αρκάδων για τη διαιτησία. Ακολούθησαν 18 και 16 τελικές με Βόλο και Λαμία, αντίστοιχα.

Εκτός έδρας, ο Ολυμπιακός είχε 7 τελικές στη Λάρισα (κέρδισε με 0-1 χάρις σε πέναλτι του Βαλμπουενά) ενώ είχε μόλις 5 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (1-1).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button