Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα για Καμαρά

Ο Άλαν Πάρντιου είναι γνωστό από την πρώτη μέρα που ήρθε στον Άρη, πως έχει ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού, με τους κιτρινόμαυρους να τσεκάρουν την αγορά για να βρουν τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή.

Είναι δεδομένο πως συνήθως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν προσφέρει πολλές επιλογές. Αυτός είναι σίγουρα ένας λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες, που εξετάζεται εκ νέου η περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, που ψάχνει ομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός δεν τον υπολογίζει και θέλει να τον παραχωρήσει για να περιορίσει τη ζημιά.

Ο Μαυριτανός επιθετικός βρίσκεται στη μαύρη λίστα του Μίτσελ, ενώ φαίνεται πως και ο Άλαν Πάρντιου, αν και στη συνέντευξή του στους ρεπόρτερ του Άρη την προηγούμενη εβδομάδα το είχε αποκλείσει, προφανώς το ξανασκέφτεται, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αυτό που θέλει.

Αν λοιπόν οι κιτρινόμαυροι δεν βρουν τον παίκτη που ψάχνουν για την επίθεση, τότε στο μυαλό του Πάρντιου υπάρχει και η περίπτωση του Καμαρά. Το θετικό της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει το περιβάλλον του Άρη και αναμένεται να προσαρμοστεί άμεσα. Το αρνητικό ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς εδώ και καιρό είναι εκτός πλάνων του Μίτσελ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button