Ποδόσφαιρο

Τα δεδομένα για Αλί!

Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να επιστρέψει ο Ιρακινός επιθετικός και οι προϋποθέσεις παραμονής του στον Άρη.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να προχωρήσει στην επέμβαση στο γόνατο ο Μοχανάντ Αλί. O 21χρονος φορ είναι στο Λονδίνο και τις επόμενες μέρες θα μεταβεί στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας για να εγχειριστεί και εν συνεχεία να παραμείνει εκεί για περίπου ένα μήνα, ξεκινώντας το μακρύ “ταξίδι” της αποθεραπείας.

Ο Ιρακινός διεθνής δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο τραυματισμός ήρθε περίπου ένα μήνα μετά τη μεταγραφή του στον Άρη και εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Αλί μίλησε τόσο με τον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη, όσο και με τον Άκη Μάντζιο, όσον αφορά τα δεδομένα της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης συνομίλησε ήδη με τους διοικούντες της Αλ Ντουχαίλ, της ομάδας στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης διερεύνησε τις προθέσεις τους, όσον αφορά τη επέκταση του δανεισμού του Ιρακινού φορ για έναν ακόμη χρόνο, χωρίς όμως να έχει υπάρξει οριστική εξέλιξη.

Ο Μοχανάντ Αλί στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση, αλλά το νεαρό της ηλικίας του βοηθάει, όσον αφορά την ομαλή επιστροφή του στα γήπεδα. Το χρονικό διάστημα που αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων έχει προσδιοριστεί στους έξι μήνες, οπότε ίσως προλάβει να βοηθήσει τον Άρη στους αγώνες των πλέι οφ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button