ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Τα ίδια λάθη…

Τα ίδια λάθη έκανε ο Άρης για μία ακόμη φορά, είτε σε θέμα επιλογής προσώπων, είτε σε όχι έχει να κάνει με την νοοτροπία που έδειξε η ομάδα.

Ο Άρης έπαιζε στο Κλεάνθης Βικελίης κόντρα σε μία ΑΕΚ η οποία ουσιαστικά κατέβηκε με 15 παίκτες. Μεταξύ αυτών οι πιτσιρικάδες Κοσίδης και Μιτάι αλλά και ο Βασιλαντονόπουλος που είχε να παίξει τέσσερις μήνες.

Αυτά κόντρα σε έναν Άρη που του έλλειψε ο Γκάμα, αλλά λίγο-πολύ δεν είχε ουσιαστικά προβλήματα και σίγουρα ψυχολογικά βρισκόταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Όπως λοιπόν και να έληξε το ματς, κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Άρης ήταν το φαβορί και ήταν η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει.

Η ομάδα όμως σίγουρα δεν παρουσιάστηκε έτσι. O Άρης μπήκε στο γήπεδο φοβισμένος. Περισσότερο για να περιμένει, για να βρει χώρους, για να αντιδράσει σε ότι του έδινε η ΑΕΚ.

Το θέμα όμως είναι ότι οι παίκτες του Μάντζιου έπρεπε να έχουν τον ρόλο του δημιουργού. Αυτοί έπρεπε να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και σίγουρα δεν έπρεπε να περιμένουν…

Λάθη υπήρχαν και στις επιλογές των προσώπων. Η χρησιμοποίηση του Μαντσίνι στην κορυφή δεν βγάζει νόημα σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Η συγκεκριμένη επιλογή έχει στοιχήσει και σε προηγούμενα ματς, και στοίχησε και χθες.

Η επιλογή του Σίλβα ως βασικού δεν έχει βγει σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, και δεν βγήκε ούτε χθες. Ο Μπρούνο δεν έχει εγκλιματιστεί και ακόμη και η δική του χρησιμοποίηση δεν έδωσε πράγματα.

Δεν είναι φυσικά μόνο ο προπονητής, είναι και θέμα παικτών. Οι ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων δεν μπήκαν με «μάτι που γυαλίζει». Σε μία εβδομάδα που λέγαμε ότι ο Άρης πρέπει να μην είναι υπερόπτης έγινε το αντίθετο. Η ομάδα υπερεκτίμησε τον αντίπαλο της και ξέχασε το τι έχει πετύχει όλη την χρονιά.

Στο αύριο τώρα, ο Άρης πρέπει όπως και να έχει να σηκώσει κεφάλι. Να φροντίσει να παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός απέναντι στον Παναθηναϊκό γιατί δεν υπάρχει άλλος χρόνος και -κυρίως- άλλοι βαθμοί για χάσιμο.

Πρέπει άπαντες να θυμηθούν τις δυνατότητες που έχουν και κάνουν ότι χρειάζεται για να αποκατασταθεί η τάξη στα φετινά πλέι-οφ. Να δείξει ο Άρης αντίδραση, να δείξει ότι έχει εγωισμό…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button