Ποδόσφαιρο

Ταφόπλακα για Πανιώνιο: Αποσύρεται η τροπολογία για τα χρέη

Τροπολογίες για… συγκεκριμένες ομάδες. Η συζήτηση που έγινε για την νέα προσπάθεια της κυβέρνησης να ευνοήσει μία ΠΑΕ, αυτήν την φορά έφερε αλλαγές.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης τροπολογίας η κυβέρνηση της χώρας θέλησε να κάνει και… sequel. Αυτήν την φορά δεν ήταν ο ΠΑΟΚ αυτός που πήρε δώρο την τροπολογία αλλά ο Πανιώνιος.

Λίγες ημέρες όμως μετά τους πανηγυρισμούς του Πανιωνίου για την 1η θέση στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και τη διεκδίκηση της ανόδου μέσω των μπαράζ ήρθε η… ταφόπλακα. Αποσύρθηκε η τροπολογία που ήρθε ώστε να σβήνονται τα χρέη προς τρίτους (πλην αθλητών) των ομάδων που υποβιβάστηκαν από την 1/4/2020 μέχρι 31/12/2020. Με αυτήν την τροπολογία θα δινόταν η ευκαιρία στους «κυανέρυθρους» να βρεθούν στις επαγγελματικές κατηγορίες απαλλαγμένοι.

Παρόλα αυτά η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και αποφάσισε να αποσύρει την τροπολογία, τελειώνοντας τις ελπίδες του Πανιωνίου για άνοδο. Η τροπολογία αυτή είχε συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο Αυγενάκη και θα προωθούνταν προς ψήφιση στη Βουλή εντός του μήνα. Έτσι, τα όποια όνειρα έκανε ο Ιστορικός για επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, σβήνουν, καθώς τα χρέη προς το Δημόσιο ξεπερνούν τα 8 εκατ. ευρώ.

Πλέον ο ΠΑΟΚ παραμένει η μοναδική ομάδα που έχει ευνοηθεί σκανδαλωδώς από μία τροπολογία, η οποία είναι και ο λόγος που παραμένει στην Super League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button