Γενικά

Τασούλα Κελεσίδου: «Τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ελληνικού στίβου»

Η Τασούλα Κελεσίδου με δήλωσή της συνεχάρη τη Σοφία Σακοράφα, για την εκλογή της ως πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και όσον αφορά τη δική της προσπάθεια με την παράταξη «Αναγέννηση» τόνισε ότι για τον ελληνικό στίβο θα συνεχίσει να δίνει μάχη.

Η Τασούλα Κελεσίδου είχε θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ, με την «Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού» ωστόσο στην προεδρία της ελληνικής ομοσπονδίας, εξελέγη η Σοφία Σακοράφα.
Από την πλευρά της, η κ. Κελεσίδου ευχαρίστησε όσους την στήριξαν και δήλωσε ότι θα συνεχίσει με πίστη να υπηρετεί τον κλασικό αθλητισμό.

Σε δήλωσή της αναφέρει:

«Από τα βάθη της καρδιάς μου και με όλη μου την ψυχή θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ελληνικού στίβου. Το αίσθημα ευθύνης με κατακλύζει. Η πίστη και εμπιστοσύνη σε μένα και στην ομάδα μου όπως εκφράστηκε από τα σωματεία, μου δίνουν δύναμη για τη συνέχεια. Θα υπηρετήσουμε με πίστη και συνέπεια τον κλασικό αθλητισμό και θα δίνουμε την καθημερινή μάχη για την ανάπτυξη του. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στην Σοφία Σακοράφα και στα νέα μέλη του ΔΣ. Ο αγώνας συνεχίζεται… Τασούλα Κελεσίδου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button